Varför är sommarskolan intressant för dig?

Här på Fundesem Business School har vi utvecklat ett innovativt tre veckors program för universitetsstuderande och nyutexaminerade som gör det möjligt för studenter att förvärva kunskap om affärer och förbättra sina personliga färdigheter inom en mycket kort tid.

Klasserna ges av samma lärare som de på FBS MBA-programmen och följer samma fallstudie metodik. Klasserna lärs på engelska på grund av det stora antalet utländska studenter som skolan lockar. Fallstudierna som diskuteras och analyseras är de som utarbetats av världens bästa handelshögskolor, såsom Harvard, MIT, IE, Stanford, IESE, Kellogg, etc.

Varför välja FBS?

FBS är en skola med över 50 års erfarenhet med en erkänd Prestige, både nationellt och internationellt.

Skolan har förstklassiga faciliteter med klassrum i föreläsningssal, stora tavlor och multimediateknik som är nödvändiga för att tillgodose behoven hos studenter som vill studera på en högstadiumskola.

Dessutom ligger FBS i Alicante, en av städerna med den bästa livsstilen i Europa. Alicante har ett utmärkt klimat och anses vara Miami i Europa. Staden erbjuder stora stränder och en unik miljö som gör det avundat av andra medelhavsstäder.

Eleverna som går till sommarskolan kan njuta av en kosmopolitisk stad, unik i Spanien och Europa. Alicante är den fjärde staden i Spanien när det gäller BNP.

Sommarskolan omfattar både akademiska och aktiveringsämnen, som förbättring och lärande av personliga färdigheter samt karriärplanering och bedömning för att kunna erbjudas det första jobbet.

Vad är sommarskolans datum?

Sommarskolan börjar den 8 juli och avslutas den 26 juli med en diplompresentation.

Hur mycket kostar sommarskolan?

€ 2,000

Inklusive: Teori klasser, workshops och externa aktiviteter. Prissättning för Early Bird Application: En rabatt på 500 € gäller om full betalning av programmet görs före den 31 maj 2019.

Finns det boende för studenter?

Ja, FBS kan hjälpa studenter med sitt boende (i lägenheter nära skolan) genom sina avtal med fastighetsmäklare.

Eleverna som går till sommarskolan kan njuta av en kosmopolitisk stad, unik i Spanien och Europa.

Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad May 15, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
4 veckor
Heltid
Pris
2,000 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Juli 26, 2019
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Juli 26, 2019