Swiss Grand Diploma in Pastry & Chocolate Arts
Culinary Arts Academy Switzerland
Nyckelinformation
Campus läge
Port-Valais, Schweiz
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
3 terminer
Takt
Heltid
Studieavgifter
CHF 44 100 / per year
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
Introduktion
Bemästra grunderna för kulinariska konster och utveckla din gom och dina sinnen genom att utforska olika tekniker, ingredienser och världens kök.
Program Höjdpunkter
Utveckla innovativa showpieces
- Bemästra grunderna för kulinariska konster, utveckla din smak och dina sinnen genom att utforska olika tekniker, ingredienser och världsrätter.
- Ge dig ut på en branschpraktik i något av världens främsta konditoriinstitut.
- Ett kulinariskt program i världsklass som utrustar dig med de tekniska färdigheter du behöver för att bli en Top Chef.
- Erfarna kockinstruktörer.
- Utexaminerad med en:
- Swiss Grand Diploma in Pastry & Chocolate Arts
Galleri
Antagningar
Läroplan
Struktur
Upptäck konsten och vetenskapen om bakverk och bakverk genom att skapa en mängd olika degar, bröd, kex, småkakor, tårtor, pajer, kakor, och salta föremål.
År 1: Le Bouveret
Termin 1:11 Veckor
- Grunderna i klassisk bakning& bakverk
- Livsmedelssäkerhet och sanitet
- Introduktion till branscherfarenhet
- Franska eller tyska
Term 2:11 Veckor
- Choklad Arts
- Moderna efterrätter
- Smaka genom tiden: Historia och kultur för bakning& konditorivaror
- Näring, hälsa och specialdieter
- Affärskommunikation
- Franska eller tyska
Valfri praktik
- Schweiz eller utomlands (6 månader) för schweiziska Grand Diploma
Term 3:11 Veckor
- Från koncept till mästerverk - teori
- Från koncept till mästerverk — Praktiskt
- &Bakverk: Trender, koncept och innovationer
- Kitchen Management och ledarskap
- Franska eller tyska
Praktik
- Schweiz eller utomlands (6 månader)