Teknik för kommunikation och innovation inom företagen

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Teknik för kommunikation och innovation inom företagen

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

mål

När forskar teknik för kommunikation och Business Innovation kommer att ha förvärvat kunskaper för att producera innehåll och kommunicera effektivt på nätet, med hjälp av den senaste tekniken. Du kan ta en ledande roll inom digital kommunikation i organisationen, företag, skola eller annan institution där den utför sina uppgifter. Användningen underlättas tekniken kommer att förbättra prestandan och synlighet av din dagliga verksamhet. Sjukvårdspersonal kommer att kunna agera som ansvarig för området organisatoriska system, som ansvarar för utvecklingen av innovationsprojekt, som tar på entreprenörs roll ledningsgrupper och produktinnovationsverksamhet och tjänster.

Studenter som fullföljer kursen i teknik för kommunikation och Business Innovation bör kunna:

  1. Planera och genomföra utbildningssystem, (utvecklad mål i huvudsak i System modul E-Learning) webbaserade; 2. Översyn och utveckla innehåll för webben (mål utvecklats huvudsakligen i kommunikationsteknik modul avstånd); 3. Utforma och genomföra återhämtningsplaner i händelse av en katastrof (mål utvecklades främst inom IT Säkerhetsmodul); 4. Planera och genomföra ett integrerat, systemisk och holistiskt sätt ett implementeringsprojekt av informationssystem och teknik för webben (mål utvecklats huvudsakligen i Information Systems modul); 5. Ledande en grupp av människor, för att förhandla effektivt att kommunicera tydligt, att behärska organisatoriska tekniker och lära sig att lära (mål utvecklats huvudsakligen i organisationskommunikation modul); 6. Använda webbteknologier i interna och externa kommunikationsprocesser i en organisation (mål utvecklats huvudsakligen i organisationsKommunikationsModul och kommunikation på webben); 7. Genomförandet av e-handel teknik och utnyttjande av ny teknik (mål utvecklats i huvudsak E-handel modul och organisatorisk innovation och teknik); 8. Analysera, design och omvandla integrerat, systemisk och holistiskt organisatorisk innovation projektform, med hjälp av dagens teknik och användning av projektledningsmetoder (mål utvecklats huvudsakligen i innovationsmodulen och Organizational Technology och hantering av tekniska projekt); 9. Hantera komplexiteten i de strukturella och funktionella relationer organisationerna och den omgivande sammanhang i processdesign (mål utvecklats huvudsakligen i förvaltningsmodulen av information och kunskap); 10. Kombinera fysiska och mänskliga resurser, en innovativ inställning initiativ för att ta fram nya varor och tjänster som ger mervärde i en organisation (mål utvecklats huvudsakligen i innovation och Organizational Technology Module).

regim

utbildningssystemet i b-lärande (klassrum och synkrona sessioner)

Kurslängd

2 terminer med arbetstidsdirektivet systemet (timmar), skilja mellan kontakt timmar och total arbetstid som för varje kurs.

Varje enhet har 3 klassrummet sessioner äger rum på fredag ​​kväll till lördag morgon och en del på lördag eftermiddag.

Denna skola erbjuder program i:
  • Portuguese (Portugal)
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
Information
Deadline
Locations
Portugal - Porto, Porto District
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2019
Portugal - Porto, Porto District
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan