Read the Official Description

Vår tillgång till Business Studies Diploma är en etablerad och erkänd väg in på universitetet som har varit igång på Kensington och Chelsea College i tjugo år. . Under de senaste studenter har gått vidare för att studera grader i Management, redovisning och finansiering, administration, International Business, Musik och Sport Management och andra relaterade områden, har studenter framgångsrikt utvecklats till högt uppsatta universitet i hela Storbritannien, såsom: Kings College London, London School of Economics, Brunel, Exeter, queen Mary, Manchester och City. Vi har också en nära relation med skolan för orientaliska och afrikanska studier (SOAS) och Birkbeck.

Du kommer att studera moduler i studiefärdigheter, konton, Europastudier och affärsorganisation. IKT integreras i alla delar av diplom. Du kommer att få omfattande stöd under hela kursen, inklusive vägledning kring alla aspekter av ditt universitets ansökan.

Att studera på Diploma behöver mycket bra engelska och matematik. Om du inte har GCSE A - C (eller motsvarande) i matematik du måste ta detta vid sidan av banan. Denna kurs innebär en hel del privat studietid vid sidan av de tre dagar i college så du måste vara engagerad och seriös om att studera på avancerad nivå.

Studenter intresserade av Diploma kommer att kallas till en bedömning i skriven engelska och matematik samt delta i en intervju att diskutera deras lämplighet. Du kommer också att förväntas leverera en referens. Studenter måste vara 19 år eller äldre.

Detta är en enormt givande kurs som kan erbjuda dig möjligheten att nå din fulla potential och förändra ditt liv.

  • Kurskod: 16PAM100-20
  • Startdatum: 12 september '16
  • Campus: Kensington Centre
  • Längd: 35 veckor
  • Föreläsare: M Naden / H Steele
  • Times olika: 10:00 - 16:00
  • 19 Plus £ 3022 utanför EU Fee £ 8500
Program taught in:
Engelska

See 130 more programs offered by Kensington and Chelsea College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
35 veckor
Heltid
Pris
3,022 GBP
- Hem / EU; 8500 GBP - Icke-EU
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum