Read the Official Description

Tillgång till HE (högre utbildning) i affärskrav:

IELTS 4,5 i varje avsnitt och övergripande 10 + 2 / HSC kvalifikationer eller A nivåer ekvivalenter £ 6000 arvoden (£ 3000 deposition och £ 3000 på inskrivningen) Access är en alternativ väg att gå in University för vuxna. Den Tillgång till högre utbildning Diplom är en nationellt erkänd kvalifikation av högre utbildningsanstalter i Storbritannien och gör att människor med en mogen inställning till lärande, som kanske inte har nått sin fulla potential i skolan för att återgå till utbildning.

Varaktighet:

Under 15 timmar per vecka

Behörighet:

  • GCSE klass C eller högre i Maths & engelska eller Nivå 2 Läs- & räknekunskaper, beroende på din framtida yrkesval.
  • Engagemang och motivation för att lyckas, kräver denna kurs en mogen inställning till lärande.

Vad kommer du att lära dig:

Studiefärdigheter inklusive läsning och anteckna, skriftlig och muntlig presentation, forskning kompetens, datorkunskaper (ordbehandling) och tentamen tekniker och praxis. Ämnes Enheter från en vald rutt till exempel psykologi, engelska & humaniora, Undervisning, Samhällskunskap / socialt arbete, Business & Miljö, yrkeshögskola och hälsa yrken och kombinerade studier.

Vad händer nu?

Framgångsrika studenter kan utvecklas till Högre National Diplom och examen kurser i en rad olika ämnesområden. Tidigare studenter, till exempel, har åtagit utbildningar på engelska, psykologi, sociologi, socialt arbete, Juridik, Media Studies, arbetsterapi, Environmental Studies och även lärarutbildning. De har deltagit i ett stort antal lokala universitet, däribland York, Hull, Lancaster, Leeds, Sheffield Hallam och Lincoln, en del går till universitet ytterligare ett område som London och Cambridge. Många studenter vidare till det stora utbudet av utbildningar som finns på Grimsby Institute franchiseavtal med några av ovanstående universiteten. Utbudet av karriärer tillgängliga för dig kommer naturligtvis att bero på ditt val av högre utbildning kurs.

Vilket campus?

Nunnor Corner.

Program taught in:
Engelska

See 1 more programs offered by University Centre Grimsby »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Pris
6,000 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum