ACADEMICCOURSES

Sök bland certifikatprogram på kandidatnivå i Historia på deltid i Storbritannien 2021

Majoriteten av certifikatprogram på kandidatnivå etablerades för att erbjuda yrkesutbildningar. De erbjuder studenterna en möjlighet att avancera inom sitt valda område utan att behöva ta en masterexamen eller doktorsexamen. Studenterna har ofta tillgång till kurser som annars inte erbjuds på kandidatnivå.

Historia handlar om att studera det skrivna ordet för att hitta information om det förflutna. Det omfattar forskning, analys och syntetisering av kunskap om det förflutna, men det handlar också om att göra nya upptäckter.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Kontakta skolor direkt Bästa certifikatprogrammen på kandidatnivå i Historia på deltid i Storbritannien 2021

1 Resultat i Historia, Storbritannien Filter

Grundutbildning - kombinerad utbildning (major & minor)

New College of the Humanities
Undergraduate Certificate
Aug 2021
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Välj din stora och mindre för din kombinerade hedersexamen och studera högskolans särskiljande diplom, som är utformat för att ge dig grunden och insikterna att leda ett givan ...

Läs mer