ACADEMICCOURSES

Sök bland certifikatprogram på kandidatnivå i IT-säkerhet på deltid i Nordamerika 2021

Certifikat på grundnivå tilltalar ofta studenter som vill fördjupa sina kunskaper inom ett visst ämnesområde utan att ta en masterexamen eller doktorsexamen. Efter slutförandet av ett certifikat på grundnivå får studenterna vanligtvis tillgång till mer välbetalda jobb.

IT-säkerhet är ett växande område runt om i världen. Även känd som datasäkerheten, är cybersäkerhet skydd av alla datorsystem från skada eller stöld från någon osanktionerad tillgång. Det kan handla om program, data, nätverk och datorer, och varje industri som använder datorer är i nöd.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "staterna ". Den samlar också över 310 miljoner människor som är världens 's tredje största befolkning. Den innehåller tätbefolkade städer med spretigt förorter, och stora, obebodda och naturligt vackra områden samtidigt.

Kontakta skolor direkt Bästa certifikatprogrammen på kandidatnivå i IT-säkerhet på deltid i Nordamerika 2021

1 Resultat i IT-säkerhet, Nordamerika Filter

Grundutbildningsprogram i cybersäkerhet

SANS Technology Institute
Undergraduate Certificate
<
Heltid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;24 månader
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Få kunskap, verktyg och tekniker du behöver för att starta en cybersecurity-karriär - i ett grundutbildningsprogram som designats och undervisats av några av branschens bästa ...

Läs mer