ACADEMICCOURSES

Se certifikatprogram på kandidatnivå i IT-säkerhet på deltid i Bethesda, Amerikas förenta stater 2021

Certifikatprogram på kandidatnivå ger studenterna möjlighet att utöka sin utbildning efter en kandidatexamen. Under detta studieprogram får studenterna ytterligare kunskaper inom ett visst ämnesområde, vilket ger dem tillgång till högre avlönade och mer önskvärda karriärer.

Ett fält som fortsätter att växa i efterfrågan är IT-säkerhet. Alla transaktioner industri eller enskild ledande via internet kan utsättas för potentiella hot mot både hårdvara och mjukvara. Cyber ​​säkerhetsspecialister måste vara ett steg före förövarna för att skydda den offentliga och den privata sektorn.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

En av de vanligaste alternativen för att få en examen i Bethesda Maryland skulle vara DeVry universitet. Man har också alternativen för Troy State University och Keller Graduate School of Management.

Be om information Kandidatcertifikat i IT-säkerhet på deltid i Bethesda i USA 2021

1 Resultat i IT-säkerhet, Bethesda Filter

Grundutbildningsprogram i cybersäkerhet

SANS Technology Institute
Undergraduate Certificate
<
Heltid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;24 månader
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Få kunskap, verktyg och tekniker du behöver för att starta en cybersecurity-karriär - i ett grundutbildningsprogram som designats och undervisats av några av branschens bästa ...

Läs mer