ACADEMICCOURSES

Sök bland certifikatprogram på kandidatnivå i Teknologistudier på deltid i USA 2021

Certifikat på grundnivå tilltalar ofta studenter som vill fördjupa sina kunskaper inom ett visst ämnesområde utan att ta en masterexamen eller doktorsexamen. Efter slutförandet av ett certifikat på grundnivå får studenterna vanligtvis tillgång till mer välbetalda jobb.

Även om teknologi kan verka vara något som uppstått i senare tid har vi människor faktiskt använt teknologi helt sedan vi började skapa verktyg med utgångspunkt i naturresurser. Till exempel kan förståelsen för eld och hur den kunde användas i förhistorisk matlagning betraktas som en del av den teknologiska utvecklingen.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Kontakta skolor direkt Bästa certifikatprogrammen på kandidatnivå i Teknologistudier på deltid i USA 2021

1 Resultat i Teknologistudier, Amerikas förenta stater Filter

Grundutbildningsprogram i cybersäkerhet

SANS Technology Institute
Undergraduate Certificate
<
Heltid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;24 månader
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Få kunskap, verktyg och tekniker du behöver för att starta en cybersecurity-karriär - i ett grundutbildningsprogram som designats och undervisats av några av branschens bästa ...

Läs mer