Ungkarl i inredning (1: a två år)

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ungkarl i inredning (1: a två år)

San Mateo Colleges of Silicon Valley

I över 40 år har Inredning avdelningen erbjuds kurser till personer som är intresserade i att förbereda för karriärer inom yrkesområden av inredning med tonvikt på hållbar och Kök & Bad Design. Ingår i programmet är ett överföringsprogram, en AS grad, och fem program certifikat. Våra lärare, som är experter inom sina specifika områden av design, brinner dela sina kunskaper med eleverna i programmet.

Lättillgängligt från Hwy 280, ta Farm Hill Blvd. exit och österut för en halv mil. Canada College ligger i västra foten av Redwood City och har utsikt över San Francisco Bay.

program

Köket & Bath Design Certificate är ackrediterat av NKBA (National Kitchen & Bath Association). AS examen och Inredning Certificate of Achievement uppfyller minimi utbildning kvalificerade krav för ASID (American Society of inredare) allierade medlemskap. Dessa, liksom kök & bad Design Certificate och Residential & Commercial Design Certificate uppfyller utbildningskrav för IDEX testet för att bli en certifierad inredningsarkitekt (CID) i Kalifornien. Slutförande av kök och bad Design Certificate förbereder eleverna för AKBD (Associate Kök & Bad Design) examen, och tillsammans med tillräcklig arbetserfarenhet inom området, CKD (Certified kök Designer) och CBD (Certified Bath Designer) tentor. Om en elev har en tjänade kandidatexamen, han / hon behöver för att se en rådgivare angående kurser genomförda under de två första åren på college som kan ersätta den allmänna utbildningen och / eller andra kurser. Alla ansökningar om ersättning av inredning och relaterade kurser genomgångna vid andra institutioner För Kanada kurskrav måste godkännas av inredningen koordinator designavdelning.

Program Mål:

Examinerats från programmet kommer att kunna:

  • Kommunicera designkoncept klart och koncist (dvs visuell, muntlig och skriftlig).
  • Utveckla konkurrenskraftiga branschstandard färdigheter inom respektive områden.
  • Förstå de element och principer för design genom disciplin-specifikt genomförande.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - San Mateo, California
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Amerikas förenta stater - San Mateo, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan