Ungkarl i modedesign (1: a två år)

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ungkarl i modedesign (1: a två år)

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Slutföra en college Certificate of Achievement bygger värdefulla kunskaper och visar arbetsgivare du är kapabel att följa igenom på dina mål. Vi erbjuder en mängd olika program för att passa dina intressen.

Förutom kurskraven, måste du uppfylla certifikat Allmänna krav. Alla våra certifikat kan också användas mot en Associate i Science (AS) examen, eller överföras till ett 4-årigt universitet.

  • Teknisk - Kläder Industry Oriented
  • Anpassade klädsömnad / Small Business
  • teater Costuming
  • Fashion Merchandising

Teknisk - Kläder Industry Oriented

Detta certifikat är utformad för att ge eleverna de kunskaper som krävs för att konkurrera i den snabbt föränderliga klädindustrin. Tekniken har införts i läroplanen med datorstödd design. Denna utbildning kan leda till jobb som formgivare, biträdande designers, mönsterkonstruktörer, produktionschefer, mönster väghyvlar och andra moderelaterade positioner.

Anpassade klädsömnad / Small Business

Detta intyg är avsett för studenter som planerar att öppna ett litet företag och vill ha en mer estetisk couture strategi för verksamhet i mode. Denna utbildning kan leda till jobb som sömmerskor, skräddare, formgivare, alterationists, mode säljare, mode illustratörer, tillverkarens representant och andra moderelaterade positioner.

teater Costuming

Detta certifikat är utformad för att ge studenterna en introduktion till kostymering industrin, inklusive många typer av jobb som finns inom detta område, från planeringen till kostym konstruktion och visa produktion. Eleverna lär sig om historiska och teater stilar, mönster gör färdigheter, sömnad och bygg färdigheter samt design och illustration tekniker för att förbereda dem för ett jobb i scenkläder. Studenterna kommer också att få möjlighet att arbeta med verkliga produktioner genom klass arbete eller praktik.

Fashion Merchandising

Detta certifikat är utformad för att ge eleverna de kreativa och affärsmässiga färdigheter som krävs för att lyckas i detta växande område. Denna utbildning kommer att ge eleverna de kunskaper som krävs för att vara konkurrenskraftiga på den globala detaljhandelssektorn i modebranschen, vilket leder till positioner inom mode merchandising, internet och butiksbaserad verksamhet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - San Mateo, California
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Amerikas förenta stater - San Mateo, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan