Utökat examen i teknik

London South Bank University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Utökat examen i teknik

London South Bank University

Gå in i teknik

Följde inte den traditionella vägen för vetenskap och matematik A-nivåer? Du kan fortfarande hitta dig in i ingenjörsbranschen. Oavsett om du är en mogen student som behöver en examen för att utveckla din karriär, någon från en icke-teknisk bakgrund som vill ändra riktning, eller en skola leaver utan betyg för nivå 4, är det här programmet för dig.

Kursen täcker grunden för matematik, vetenskap och teknik som är relevant för teknik. Den erfarenhet du får under året, och dina diskussioner med handledare hjälper dig att välja den grad som passar bäst för dina intressen och förmågor.

F: Vad är en förlängd grad?

A: Det är ett strukturerat 4/5 års program, där det första året förbereder dig med nödvändig kunskap och färdigheter för att genomföra en examen på grundnivå.


Varför studera Engineering här?

 • Har andra åtaganden? Ta deltidsleden - och fortsätt till en deltid HNC / HND och grad också.

 • Underbara resurser för lärande: No.1 University i London för lärande resurser inom allmän teknik (National Students Survey 2017).

 • Öppna dina framtidsutsikter inom el, mekanik, byggnadstjänster, kemi-, petroleum- och byggteknik.

 • Vår personal är experter, med mycket att dela med sig av.

 • Vi har utbildat ingenjörer i över 100 år.


Nyckelkursinformation - beställd enligt läget

Läge


moduler

Följande moduler visar det förberedande elementet (det första året) av ditt övergripande utbildningsprogram. För detaljer om moduler på HNC / HND / BSc / BIng / MEng nivå, kolla på de individuella kursuppgifterna för din valda programprofil.

Det här förberedande året handlar om att ge dig den grundläggande grunden för kunskap för att gå vidare till en kvalifikation som passar dina framtida karriärambitioner. Du behöver inte ha allt utarbetat i förväg, dina handledare kommer att vara till hands för att ge dig råd. De resultat du uppnår kan begränsa dina ämnesval.

 • Tillämpad matematik
 • Vetenskapliga principer för teknik
 • Studie och laborationer
 • Matematik för teknik
 • Ingenjörsvetenskap

Plus en specialmodul från:

 • Praktisk elektronik (elteknik)
 • Teknisk design och modellering (mekanisk och byggnadsteknik)
 • Kemi och tillämpningar (kemi- och petroleumsteknik)
 • Konstruera den byggda miljön (civilingenjör)


anställbarhet

Du vet förmodligen redan att ingenjörsvetenskap är en av de mest välbetalda och trygga för alla yrken. Det är också en av de mest spännande! Vi borde veta - vi har utbildat professionella ingenjörer i över 100 år.

Denna kurs ger dig möjlighet att fortsätta att studera en av våra HNC, HND, BSc (Hons) eller BIng (Hons) kurser inom en rad tekniska ämnen. Oavsett vilken Pathway du väljer kan du vara säker på att de tillämpade tekniska färdigheterna som du utvecklar som ingenjör alltid kommer att vara efterfrågan.

Letar du efter karriär inspiration? Ta en titt på våra karriärer i teknisk guide (PDF-fil 3,650 KB) för att se var din karriär kan ta dig.


Anställbarhetstjänst

Vi är Årets Universitet för forskarutbildning - Tiderna och söndagstiderna Bra universitetsguide 2018.

På LSBU vill vi sätta upp dig för en lyckad karriär. Under dina studier - och i två år efter att du har examen - får du tillgång till vår anställbarhetstjänst, som inkluderar:

 • En online styrelse där du kan se ett brett utbud av placeringar: deltid, heltid eller frivillig. Du kan också gå in för att se våra rådgivare, som alltid är tillgängliga för att hjälpa dig att ta nästa steg i din sökning.
 • Vårt Careers Gym erbjuder gruppverkstäder på CV, intervju tekniker och att hitta arbetserfarenhet samt regelbundna presentationer från arbetsgivare inom en rad sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan också hjälpa dig att starta eget företag och utveckla värdefulla entreprenörskap.


Faciliteter

Våra verkstadsverkstäder är högsta kvalitet i huvudstaden - tack vare det breda utbudet av specialutrustning och utrymme för praktisk undervisning. Höjdpunkterna inkluderar de senaste snabba prototypanläggningarna (inklusive 3D-utskrift), anekcho-kammare och reverberationskamrar, laboratorier för materialtestning, mekatroniklaboratorier, ellaboratorier, byggnadsinformationsmodelleringssvit, industristandarddesign och modelleringsprogram och Centret för förnybar och effektiv byggnad (CEREB) - som är Londons första undervisnings-, forsknings- och demonstrationsanläggning för teknik med låga koldioxidutsläpp.


Ingångskrav

 • En nivå DD eller
 • BTEC Nationellt Diplom MPP eller
 • Tillgång till HE-kvalifikationer med Pass eller
 • Ekvivalenta nivå 3 kvalifikationer värda 64 UCAS poäng.
 • Sökande måste hålla 5 GCSEs AC inklusive matematik och engelska eller motsvarande (reformerade GCSEs grad 4 eller högre).
 • Vi välkomnar kvalifikationer från hela världen. Engelska språkkunskaper för internationella studenter: IELTS-poäng på 6,0 eller Cambridge-färdighet eller avancerad grad C.

Alla moduler kan ändras av universitetet och kan skilja sig från de moduler du erbjuds under dina studier.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad June 10, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 - 5 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
9,250 GBP
År 1 Heltid Storbritannien / EU-avgift: £ 9250; Internationell avgift: £ 13125. År 1 Deltid Storbritannien / EU-avgift: £ 6166,67; Internationell avgift: £ 8750
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan