Utökat examensprogram i naturvetenskap

London South Bank University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Utökat examensprogram i naturvetenskap

London South Bank University

Gå in i vetenskapen

Har inte följt den traditionella vägen för vetenskap och matematik A-nivåer? Detta är din väg till en karriär i den spännande världen av vetenskap. På det här programmet kommer vårt team av erfarna forskare att lära dig grunden för biologi, kemi och matematik samt den bästa laboratoriepraxis. När du väl har avslutat året kan du välja att fortsätta dina studier här på LSBU.


F: Vad är en förlängd grad?

A: Det är ett strukturerat 4/5 års program, där det första året förbereder dig med nödvändig kunskap och färdigheter för att genomföra en examen på grundnivå.


Varför studera Science Extended Degree på LSBU?

Vår personal är experter, med mycket att dela med sig av. Öppna dina framtidsutsikter inom rättsvetenskap, sport och träningsvetenskap, livsmedelsvetenskap, biovetenskap eller mänsklig näring. Dedikerade anläggningar: dra nytta av multifunktions- och speciallaboratorier med all utrustning du kan förvänta dig på moderna vetenskapsområden.


Nyckelkursinformation - beställd enligt läget

Läge


moduler

Följande moduler visar det förberedande elementet (det första året) av ditt övergripande utbildningsprogram. För detaljer om moduler på examenivå, kolla på de individuella kursuppgifterna för din valda progressionsväg.

Det här förberedande året handlar om att ge dig den grundläggande grunden för kunskap för att gå vidare till en kvalifikation som passar dina framtida karriärambitioner. Du behöver inte ha allt utarbetat i förväg, dina handledare kommer att vara till hands för att ge dig råd.

Semester 1

 • Matematik I
 • Vetenskapliga principer
 • Studie och laborationer

Semester 2

 • Matematik II
 • Biologi och tillämpningar
 • Kemi och tillämpningar


anställbarhet

Vill du förändra världen - och tjäna stora pengar på att göra det? Vetenskapskarriären är så olika som de är inspirerande. Vad ser du i din framtid?

 • Lösning av brott?
 • Stödja elitutövare?
 • Att omvandla hälsan hos hela samhällen?
 • Foder världen?

Oavsett dina ambitioner är denna förlängda examen det första spännande steget. Oavsett vilken Pathway du väljer kan du vara säker på att de tillämpade vetenskapliga färdigheterna som du utvecklar alltid kommer att vara efterfrågan.


LSBU Employability Services

LSBU är engagerad i att stödja dig att utveckla din anställbarhet och lyckas få jobb efter att du har examen. Din kvalifikation kommer säkert att hjälpa, men på en konkurrensutsatt marknad behöver du också arbeta med din anställbarhet och på din karriärsökning. Vårt anställbarhetstjänst hjälper dig att utveckla dina färdigheter, hitta jobb, intervju tekniker, arbetslivserfarenhet eller praktik och hjälpa dig att bedöma vad du behöver göra för att få det jobb du vill ha i slutet av din kurs. LSBU erbjuder en omfattande anställbarhetstjänst med ett antal initiativ som kompletterar dina studier, inklusive:

 • direkt engagemang från arbetsgivare som kommer att intervjua och prata med eleverna
 • Jobshop och rekryteringsbyråer på campus för att hjälpa dig att söka jobb
 • mentor- och arbetsskuggningssystem.


Faciliteter

Vår blandning av multifunktions- och speciallaboratorier ger utrymme och instrumentation som du kan förvänta dig i moderna analytiska biologi-, miljö-, sport- och kriminaltekniska laboratorier.

Vårt inbyggda biokemilaboratorium är utrustat med faciliteter för att utföra ett brett spektrum av kemiska och biologiska test. Våra rättsmedicinska laboratorier har den senaste analytiska utrustningen, inklusive elektronmikroskopi och induktivt kopplad plasmaspektrometri - ICPMS. Studenterna kan också genomföra detaljerade DNA-test, med de starka länkarna vi har med London Fire Brigade som ger analysmöjligheter i många verkliga situationer.

Baserat på universitetet undersöker London Food Centre alla aspekter av livsmedelsproduktion. Dess pilotområde och kök är starkt inblandade i produktutveckling. Vårt mänskliga prestationsområde, med specialistbiomekanik, fysiologi och gånganalyslaboratorier, växer i rykte år efter år. Under de senaste tre åren har vi hjälpt både elit / olympisk nivå och utvecklar idrottare.


Undervisa och lära

Personlig handledning

Som kandidatexamen ska du tilldelas en namngiven handledare under dina första tre veckor på LSBU. Din handledares roll är att vara din primära kontakt för akademiskt och professionellt utvecklingsstöd.

Din handledare kommer att stödja dig för att få ut det mesta av din tid på LSBU, ge råd och skyltning till andra stödkällor vid universitetet.

Din handledare bör vara den första personen vid universitetet som du talar om om du har några problem som påverkar ditt arbete. Dessa kan vara akademiska, ekonomiska, hälsorelaterade eller en annan typ av problem.

Du kommer att ha ett planerat möte med din personliga handledare under din första term. Härifrån kommer du överens om hur du ska hålla kontakten och hur ofta du ska träffas under hela din kurs. Du kan kontakta din handledare för ytterligare support via e-post.


Ingångskrav

 • En nivå EEE eller
 • BTEC Nationellt Diplom MPP eller
 • Tillgång till HE-kvalifikationer med 45 Pass eller
 • Ekvivalenta nivå 3 kvalifikationer värda 64 UCAS poäng.
 • Sökande måste hålla 5 GCSEs AC inklusive matematik och engelska eller motsvarande (reformerade GCSEs grad 4 eller högre).

Vi välkomnar kvalifikationer från hela världen. Engelska språkkunskaper för internationella studenter: IELTS-poäng på 6,0 eller Cambridge-färdighet eller avancerad grad C.

Alla moduler kan ändras av universitetet och kan skilja sig från de moduler du erbjuds under dina studier.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad June 10, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Price
Pris
9,250 GBP
År 1 Heltid Storbritannien / EU-avgift: £ 9250; Internationell avgift: £ 13125.
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan