Varumärke gemenskap management examen

laSalle Barcelona Postgraduate

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Varumärke gemenskap management examen

laSalle Barcelona Postgraduate

doktorander

Den postrgado i Brand gemenskapen Hantering Det riktar sig till yrkesverksamma som vill lära sig att hantera rykte i Web 2.0 kanaler och communities.

Den betonar hur man definierar en varumärkesstrategi och positionering och öka ditt rykte på Internet (SEO och SEM). Webbanalys fungerar också bra som marknadsföring på nätet eller mobil marknadsföring.

  • Tänk: Lär dig att skapa online varumärkesstrategier.
  • Skapa: Utforma innovativa kreativa strategier som vänder.
  • Maximera: Placera ditt varumärke, öka sin makt och anseende.
  • Bly: Bly och hantera ett team av sociala medier.
  • Visa: Visa hur sätta dina kunskaper lärt sig i praktiken.

Vad tycker du förbereda?

Den magisterexamen i Brand Community hantering av La Salle ger förutsättningar för att eleverna att göra det möjligt för dem att utveckla sina attityder och förmågor och utbildad personal och ledare att: skapa, hantera och leda en online-varumärke, en gemenskap web 2.0 strategi till resultat verksamhet.

Till den det berör?

Det riktar sig till och yrkesverksamma idag inom framtida yrkes: Brand Management och varumärkeshantering, planerare eller strategiska planerare varumärke, ansvar och företagets rykte, företagsidentitet, marknadsföring, varumärkeshantering och alla professionella, entreprenör, du vill öka kraften i sitt varumärke i dagens nätverk, web 2.0 och på marknaden.

Även för yrkesverksamma som vill ändra orienteringen av sin karriär och förstå kraften i Web 2.0 branding, ekonomi och samhälle. Det behövs ingen teknisk och datorutbildning för förverkligandet av denna examen.

inträde

En av de viktigaste utvecklingsprogram Masters i La Salle faktorer är de som går med i programmet: utvalda människor som svarar kriterierna läroplan, enligt akademiska, funktionella, sektoriella och geografiska dimensioner som främjar anrikning av kollektivet.

Antagningsprocessen i La Salle syftar till att välja ut de mest lämpade kandidaterna för varje program och för att säkerställa nivån och kvaliteten på samexistens och kommunikation mellan deltagarna, som är utmärkande för stil med La Salle.

Antagningsprocessen för läsåret är nu öppen och de kandidater som börjar processen så snart som möjligt eftersom antagningen perioden förblir öppen tills alla säten begränsning som fastställts för varje akademiskt program rekommenderas.

Kostnad och finansiering: Begära information och skicka dig en fullständig dokumentation med information om resurser, banker och medarbetare.

Stipendier: Begära information och ta emot program stipendier och bidrag.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan