Verkställande certifikat inom HR och affärsstrategi

Leoron Professional Development Institute

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Verkställande certifikat inom HR och affärsstrategi

Leoron Professional Development Institute

ECHRBS

I dagens turbulenta näringslivet, de flesta företag befinner sig i en komplex och konkurrensutsatt miljö i vilken formuleringen och genomförandet av strategin är mer kritiska än någonsin tidigare. När företag misslyckas med att infria sina löften, de flesta skylla dåligt utformade strategin.

Ingen givande strategi kan planeras utan hänsyn till organisationens förmåga att genomföra det - strategier misslyckas oftast eftersom de inte avrättades väl. Saker som är tänkta att ske inte hända. Antingen organisationens inte kan göra dem hända, eller ledarna för verksamheten miss de utmaningar de står inför, eller båda.

HR-ledare måste tillhandahålla strategiska insikter om hur företagets humankapital bäst kan uppnå sina strategiska affärsmål. Deltagarna kommer att lära sig och använda en mängd olika strategiska verktyg, ramar och tanke att bättre förstå företagets affärsstrategi och affärsmodell, deras konkurrenssituation sin bransch, och det är humankapital värde för konkurrensfördel. HR ledare kommer att ha ett fast grepp om centrala begrepp, modeller och språk strategi och konsekvenser strategin har på designen, kapacitet och distribution av arbetskraften. Särskild tonvikt läggs på att ansluta strategiska och taktiska organisationsdesignfrågor, budgetering och analys, utveckling av en högpresterande kultur, och hur det kan skapa nya organisatoriska möjligheter.

5 VIKTIGA ta aways

1 förstå sambandet mellan ett företags konkurrensstrategi och organisationsstruktur och resurser som gör det möjligt att genomföra denna strategi.

2 Applicera scenarioanalys i modellering osäkra, konkurrenskraftiga affärsmiljöer för att balansera risk och innovation för att vara bättre förberedda för att hantera externa och interna humankapital krav.

3 Utveckla system och ritningar för horisontella affärs- och HR-strategier som koordinerar fördelningen av resurser och kunskapsöverföring mellan / över affärsenheter och funktioner.

4 Läs effektiva organisatoriska designprinciper och taktik i både traditionella och innovativa organisationer, med särskild tonvikt på organisationsformer som kan ge strategisk fördel.

5 Hur man identifierar, definiera, anpassa, implementera och underhålla en robust multinationellt företag kultur

Vem bör delta?

Upper Middle - till ledande nivå ledare som är djupt involverade i utvecklingen av verksamheten och HR-strategi på koncernnivå, affärer eller funktionell nivå i sina organisationer.

 • »CHRO / vice talman
 • »GeneralManager
 • »Director eller Senior Director
 • »Företag eller affärs Strategic Planner
 • »Konsult
 • »Funktionella styrelseledamöter i marknadsföring, ekonomi, drift eller IT
 • Leverans Typ: Grupp Live
 • Förkunskaper: Inga
 • Nivå: Avancerad utbildning
 • Detta program är värt 35 NASBA CPE krediter och 20 HR Business poäng

PROGRAM TIMINGS

 • Registrering börjar kl 08.00 på dag ett.
 • Programmet börjar klockan 08.30 varje dag och fortsätta till 16.30.
 • Det kommer att finnas två fikapauser och lunch vid lämpliga intervall.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
4 dagar
Heltid
Price
Pris
3,990 EUR
3990EUR rabatter / omgångar tillgängliga
Information
Deadline
Locations
Förenade arabemiraten - London, England
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Förenade arabemiraten - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan