Executive Diploma (DAS)

Letar du efter en professionell utmaning och karriärmöjligheter? Då får din Executive Diploma, i informations- och kommunikationsteknik (IKT) eller Utility Management, och bli en del av vårt nätverk!

Den verkställande Diploma ge deltagarna de analytiska, funktionell och social kompetens som krävs för att lyckas i en allt mer komplex och global informationsteknik liksom Utility företag och förvaltning miljö.

Den verkställande Diploma in IT eller Utility hantering representerar totalt 10 kursveckor med 20 moduler och kan fyllas på deltid eller heltid. Programmet är uppdelat i vecko block (måndag till lördag), med varje block består av två moduler. Hälften av tiden klassen ägnas åt ny kunskap inom ämnesområdet concernend, medan den återstående tiden tilldelas praktiskt arbete och fallstudier (inom IKT eller Utility Management).


Undervisningsspråk


Engelska är det enda undervisningsspråket. Deltagare i iimt kurser kräver därför kunskap om det språket.


undersökningar


Var och en av de 20 modulerna följs av en skriftlig eller muntlig tentamen baserad på det material som omfattas under kurserna. Framgångsrikt genomförda undersökningar kan vara senare redovisas för iimt Executive MBA-program.


Högskolepoäng


Genom att fylla i en verkställande diplom, studenter får 60 hp inklusive den internationellt erkända Executive Diploma in IT eller Utility hantering vid universitetet i Freiburg.

Kursstruktur

Executive Program är utformade som en serie moduler som organiseras kring olika ämnesområden med en, två eller tre moduler i varje ämne. Varje modul omfattar en nivå av ökande svårighetsgrad. Den teoretiska kunskap som finns i början följs av fokus på att lösa praktiska problem, och på specifik kunskap inom utvalda ämnen.

Se 1 fler kurser från IIMT University of Fribourg »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Feb 2020
Duration
1 - 4 år
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Feb 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Feb 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum