Keystone logo

7 A-nivå Program i Humaniorastudier Historia 2024

Filter

Filter

  • A-nivå
  • Humaniorastudier
  • Historia
Studiefält
  • Humaniorastudier (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

A-nivå Program i Humaniorastudier Historia

A-nivåer är akademiska kvalifikationer som förbereder forskare för ingång till universitet eller arbetsstyrka. Personer får dessa uppgifter efter att ha fyllt i ett specifikt fält.

Vad är A-nivåer i historien? Dessa kurser täcker vanligtvis människor och händelser från det förflutna som har formade världssaker och påverkat mänsklighetens framsteg. I många fall utforskar läroplanen historiska perioder som sträcker sig från forntida civilisationer till moderna samhällen. Kursen kan innefatta stora händelser som ägde rum i regioner som Storbritannien, USA, Asien och Afrika. Politik, regering, ekonomi, kultur, språk och religion är ämnen som ofta undersöks. Studenter är vanligtvis skyldiga att skriva forskningshandlingar och genomföra bedömningsexaminationer. Beroende på programmet erbjuds fältresor att bygga på klassrumsinstruktion.

De kompletterande A-nivåerna i historien utvecklar ofta goda analytiska och skriftliga färdigheter, vilka kan överföras till ett brett utbud av karriärer. Lagarbete är ett annat vanligt drag som vanligtvis uppmuntras, vilket kan hjälpa dem att uppnå sina personliga mål.

Kostnaden för A-nivåer i historien varierar från ett universitet till ett annat. Projektiva studenter ska kontakta skolor med frågor som de har angående anmälningsavgifter.

A-nivåer i historien kan ge en solid grund för att driva ett brett spektrum av yrken. Sysselsättningssektorer som publicering, lag, journalistik, utbildning och företag använder ofta personer som har studerat historia. Det här studiet omfattar jobb som galleriassistent, gymnasielärare, forskare, lobbyist, journalist, redaktör, kommunikationsspecialist, politisk kampanjarbetare och analytiker. Kandidater kan också uppta positioner som arbetar för historiska föreningar eller museer. Sammantaget varierar arbetstillväxten i detta fält beroende på den karriär som en individ väljer.

A-nivåer i historien är ofta tillgängliga som distansutbildning för studenter som studerar denna akademiska studie. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.