Keystone logo

1 Avancerad examen Program i Studier i management Allmän förvaltning 2024

Filter

Filter

 • Avancerad examen
 • Studier i management
 • Allmän förvaltning
Studiefält
 • Studier i management (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Avancerad examen Program i Studier i management Allmän förvaltning

  Advanced Diploma program, varav en del kan erbjudas på nätet, kan hjälpa studenter att få karriär kunskap och yrkesskicklighet de måste stå ut och ha en konkurrensfördel gentemot andra sökande på en aggressiv arbetsmarknaden. Många avancerade diplom program kan tjänas på endast ett års studier och heltids skolgång.

  Vad är en avancerad examen i allmän förvaltning? Detta utbildningsprogram fokuserar på att utveckla den kritiska ledarskap och ledarskapsförmåga studenter måste vara en effektiv chef och en viktig ledare på arbetsplatsen. Studenter i detta program lära sig att tillämpa de kunskaper och ledningsfilosofier som vunnits i sin examen program för företagsklimatet, hur man främja samarbete och samverkan, och hur man gör välinformerade affärsbeslut. Kurs ämnen kan inkludera organisatoriskt beteende och färdigheter för chefer, innovativt ledarskap och medarbetarutveckling.

  Tjänar en avancerad examen i allmän förvaltning kan vara till nytta för akademiker i att de få viktiga kunskaper och erfarenhet på arbetsplatsen, vilka båda är avgörande för avancemang och yrkesskicklighet.

  Det ekonomiska ansvaret för att ta emot en avancerad examen i allmän förvaltning kan variera beroende på skolan. Eleverna ska tala direkt med upptagande kontor blivande skolor och be att få upp-to-date undervisning information för ökad förståelse av kostnaden för sin examen program.

  Studenter som examen med en avancerad examen i allmän förvaltning kanske kan hitta karriärer som chefer av butiker, restauranger, affärer, serviceorganisationer, och myndigheter. I dessa olika inställningar, kan de välja att arbeta som arbetsledare, personalchefer, kontors administratörer, eller som hyra direktörer.Vissa elever kan också välja att använda sin avancerade diplom som en språngbräda för att återgå till utbildning och föra en fyraårig examen vid ett lärosäte.

  Om du vill veta mer om tjäna en avancerad examen i allmän förvaltning, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.