We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo

8 Avancerad examen Program i Hotell och turism Hotell & Restaurang Ledning inom hotell och värdskap 2024

Filter

Filter

  • Avancerad examen
  • Hotell och turism
  • Hotell & Restaurang
  • Ledning inom hotell och värdskap
Studiefält
  • Hotell och turism (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Avancerad examen Program i Hotell och turism Hotell & Restaurang Ledning inom hotell och värdskap

Ett avancerat diplom kan vara idealiskt för individer som vill expandera sin kunskap inom ett visst område. Placerad mellan gymnasiet och en kandidatexamen, ges denna typ av examen ofta omedelbart innan de går in i arbetskraften, och kan vara ett snabbare och bekvämare pedagogiskt val.

Vad är ett avancerat diplom i gästfrihetsstyrning? Denna kvalifikation blandar kunskap om chefsfunktioner, ledarskap och kreativa och tekniska metoder inom området. Många program erbjuder möjligheter att träna och arbeta i äkta gästfrihetsmiljöer. Eleverna kan lära sig hur man bäst övervakar och planerar för evenemangsfunktioner och blir nedsänkt i lagerkontroll och matkännedom. Nya chefer kan utbildas genom datorbaserad inlärning, grupparbete och klasspresentationer och uppdrag.

Ett avancerat diplom i gästfrihetsstyrning stärker kompetens inom ledarskap och organisation. Eleverna kan också förbättra sin kommunikationsförmåga eftersom de förväntas arbeta individuellt såväl som med grupper i gästfrihetsfunktioner. Finansierings- och planeringsförmåga kan också överföras till många verkliga positioner och situationer.

Kostnaden för högre utbildning är ofta en oro för studenterna. Beroende på land och typ av skola kan kostnaden för ett avancerat diplom i gästfrihet variera. Forskningsskolor som bäst passar dina lärandes intressen och din ekonomiska ställning.

Att uppnå denna typ av examen kan skörda många fördelar och hjälpa eleverna att expandera professionalism och stärka nätverk, vilket kan leda till fruktbara möjligheter. Många väljer att arbeta med mat och dryckesövervakning, hotellhantering och verkställande hushållning. Andra jobb inkluderar caféchef och till och med chefspositioner. Oavsett om dina intressen ligger i restaurangverksamhet, kundservice eller båda, kan denna typ av avancerad examen ge plats till en värld av karriärmöjligheter.

Klasser som erbjuds för avancerade examensbevis på detta område finns både på campus och online, med heltid och deltid. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.