Keystone logo

10 Yrkesexamen Program i Arkitekturstudier 2024

Filter

Filter

  • Yrkesexamen
  • Arkitekturstudier
Studiefält
  • Arkitekturstudier (10)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Yrkesexamen Program i Arkitekturstudier

Högskola eller universitet i allmänhet utmärkelser en Yrkesexamen efter två års studier. Det 's anses vara mindre avancerad än en kandidat ' s examen, men mer avancerad än en gymnasieexamen eller GED

Vad är ett intresseföretag examen i arkitektur? En arkitektur grad fokuserar typiskt på konsten och vetenskapen att konstruera byggnader, förbereda eleverna att öva som en arkitekt eller i ett närliggande område. Till exempel, vissa universitet har arkitektur program som är inriktade på specifika tillämpningar såsom landskapsarkitektur eller stadsutveckling. Utbildningsprogram kan också lära eleverna om datorstödd design system, budgetar och olika aspekter av konstruktion. Eleverna kan lära sig om olika uppgifter som krävs i arkitekturen handeln, såsom utarbetandet ritningar, planerar strukturella element, och skapar inre utrymmen för att möta viss belysning eller akustiska krav.

Det finns många fördelar med att ett intresseföretag examen i arkitektur.Till exempel, ofta gör det konstnärligt lutande studenter att finslipa sina färdigheter i en levande och blomstrande industri. Dessutom ger det en god överblick över arkitektur studier så att eleverna kan bestämma om de vill fortsätta sin utbildning väg.

Kostnaden för en arkitektur associera grad varierar mellan olika skolor och program. Internationella universitet eller online-program kan också vara annorlunda. En Associate Degree kostar i allmänhet mindre än en kandidat 's eller befälhavaren ' s examen.

Studenter som fullföljer ett intresseföretag examen i arkitektur har flera alternativ. De kanske kan hitta redaktionella jobb i arkitektur företag eller nybörjar arbete i landskapsplanering företag. Ibland kommunala planeringsavdelningar erbjuder även jobb till akademiker. Andra möjliga jobb är assistent till en arkitekt, estimator, eller specifikation författare. Dessutom kan studenter kunna tillämpa sina pedagogiska krediter mot en kandidat 's utbildningsprogram.

Det finns många olika utbildningsinstitutioner runt om i världen som erbjuder ett intresseföretag examen i arkitektur. Online grad program är ett bra alternativ för icke-traditionella studenter eller de som bor i avlägsna områden. Om du är intresserad av att veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.