Keystone logo

7 Yrkesexamen Program i Ingenjörsstudier Automotive Engineering 2024

Filter

Filter

  • Yrkesexamen
  • Ingenjörsstudier
  • Automotive Engineering
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Yrkesexamen Program i Ingenjörsstudier Automotive Engineering

Många elever startar sin gymnasieutbildning genom att få en associerad examen. Denna typ av program kräver i allmänhet två års värde av kurser och låter studenter välja ett specifikt studieområde som huvudämne. Det erbjuder en blandning av allmänna utbildningskurser samt klasser som är specifika för de stora.

Vad är en associerad examen inom fordonsindustrin? Denna grad ger studenterna möjlighet att förbättra sin kunskap om fordonssystem och delar. Studenter som tjänar denna grad tar ofta många lektioner i matematik och vetenskap, och vissa program erbjuder praktisk utbildning när de lär sig om motorer, överföringar eller elsystem. Med en associerad examen inom fordonsindustrin väljer många studenter att omedelbart komma in i arbetskraften, medan andra sätter sina examina i högre grad, till exempel en kandidatexamen.

Tillsammans med mer djupgående träning om mekaniska delar och system erbjuder denna grad eleverna chansen att utveckla färdigheter, såsom kritiskt tänkande och organisation, som är mycket önskvärda på arbetsplatsen. Dessutom kan eleverna lära sig felsökning och reparationsteknik som kan hjälpa dem att utföra underhållsarbete på sina egna bilar.

Ett program som detta varierar i varaktighet och kostnader beroende på skolan och det land där studenterna tjänar det. Det bästa sättet att noggrant bestämma kostnaderna är att undersöka och kontakta skolan direkt om anmälnings- och studieavgifter.

Med denna typ av akademisk kvalifikation finns det många möjliga sysselsättningsmöjligheter inom bilindustrin. Vissa studenter ser ut att bli en servicetekniker, affärsförare eller fordonsägare. Vissa använder sin associerade examen för att hitta på grundnivå arbete, medan andra fortsätter att tjäna mer avancerade grader för att bli dator eller mekanisk ingenjörer. Med en associerad examen inom fordonsindustrin kan studenter hitta jobbmöjligheter från reparationsbutiker till datordesign och allt däremellan.

I dagens högt mobila samhälle kan en associerad examen inom fordonsindustrin vara ett utmärkt beslut för en studerandes karriär. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.