Keystone logo

8 Yrkesexamen Program i Ingenjörsstudier Elektroteknik 2024

Filter

Filter

 • Yrkesexamen
 • Ingenjörsstudier
 • Elektroteknik
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Yrkesexamen Program i Ingenjörsstudier Elektroteknik

  Studenter kan typiskt anmäla sig till en associerad examen som grundutbildning. Dessa legitimationsuppgifter tenderar att bli populärt betraktad som partiell kandidatexamen. Personer med tidigare certifikat inom deras fält kan tycka att de kan tillämpa dessa krediter för att påskynda förvärvet av en examen, beroende på institutionen.

  Vad är en associerad examen i elektroteknik? Dessa program är ofta inriktade på praktiskhet snarare än teori, och studenter kan lära sig att säkert kartlägga, lägga och reparera elektriska linjer i bostads- och / eller kommersiella byggnader, eller de kan studera datorsystem. Studenter kommer sannolikt att möta affärskurser, såsom redovisning och statistik, samt tekniska kurser som undersöker ny teknik som är relevant för professionella ingenjörer.

  Elektrotekniker med viss erfarenhet kan dra nytta av exponeringen för nya och avancerade tekniska färdigheter som många av dessa program erbjuder. Nykomlingar på fältet kan också utveckla viktiga affärs- och ingenjörskunskaper från de praktiska klasserna.

  En associerad examen i detta ämne delas vanligtvis efter två till tre års kurser på grundnivå. Många institutioner erbjuder dessa program till olika kostnader. Kontrollera med alla alternativ innan du beslutar om en åtgärd.

  Elektriska ingenjörer är närvarande i många branscher, från teknisk forskning till kommersiell service. Ingenjörer fokuserar vanligtvis på en specialitet, arbetar i lag för att övervinna komplexa och mångfacetterade utmaningar. Ett exempel kan vara en sensor ingenjör. Den här personen skulle sannolikt behöva arbeta med elektriska arkitekturer och mönster för att få markerad hårdvara till marknaden. En civilingenjör kan också hitta ett jobb som kylingenjör. Denna position, som ofta är tillgänglig på sjukhus eller tillverkningscenter, skulle vara ansvarig för underhåll och reparation av kritiska fläktar, pumpar och motorer i kylsystem.

  Utbildning kan erbjuda en chans att sätta din karriär på snabbspåret. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.