Keystone logo

3 Yrkesexamen Program i Hantering av mat och dryck 2024

Filter

Filter

  • Yrkesexamen
  • Livsmedelsvetenskap
  • Mat och dryck-verksamheter
  • Hantering av mat och dryck
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Yrkesexamen Program i Hantering av mat och dryck

En associerad examen innebär ungefär hälften av tiden och kurser som kandidatexamen. Många elever som studerar för detta program behandlar det som ett steg mot att tjäna en kandidatexamen, medan andra använder den för att utöka sina arbetsmöjligheter för att inkludera positioner som kräver vissa akademiska kvalifikationer.

Vad är en associerad examen i mat och dryckeshantering? En sådan grad erbjuder studenterna kurs och praktisk träning inom kulinariska konster. Programmen varierar i koncentrationer och titlar, men den erbjuder vanligtvis studier i lednings- och lagerstyrningstekniker och matberedning eller menyplanering. Eleverna kan lära sig att använda särskild utrustning, följa sanitetsbestämmelser, utnyttja professionell kundservice och skapa vissa köksredskap.

Med en associerad examen i mat och dryckesledning kan eleverna utveckla kompetenser som är avgörande för deras yrkesmässiga och personliga liv. Förvaltning, interpersonell kommunikation och kundservicekunskaper kan göra eleverna utmärkta kandidater för en mängd olika jobb, särskilt inom gästbranschen.

Denna typ av examen tar vanligen cirka två år att slutföra med heltidsstudie och kostnaderna varierar mellan institutioner och länder. För att bättre förstå kostnadsförväntningar, kontakta alla intressanta skolor och fråga om inskrivning.

De med en associerad examen i mat och dryckeshantering kan hitta anställning inom en rad olika områden och branscher. Möjliga positioner är huvudkockar eller linjekockar inom restauranger, företags- eller personalkockar eller mat- och dryckeschefer. Vissa studenter fortsätter att öppna företag som egna restauranger eller bakverk, medan andra deltar i ytterligare intensiv träning för att bli avancerade culinarians som gourmetkokar eller kockar som specialiserar sig på specifikt etniskt kök.

En sådan typ är perfekt för dem med kulinariska lustar. För att hitta tillgängliga skolor och lämpliga program, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.