Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 9 Associate Degrees  (Yrkesexamen) Program i Ledning inom hotell och värdskap 2024

9 Yrkesexamen Program i Ledning inom hotell och värdskap 2024

Översikt

En associerad examen är ofta det första steget i att få en kandidatexamen från en högskola eller ett universitet. Vanligtvis krävs mellan två och tre år av studier, en associate grad erbjuder många ämnen att välja mellan på en mängd olika områden som gör det möjligt för studenter att få specialkunskaper.

Vad är en associerad examen i gästfrihetshantering? Detta grundutbildningsprogram fokuserar på ledning, ledarskap och service. Hospitalsstudenten lär sig ofta hur man organiserar människor, lederteam och erbjuder individuell service till kunder. Kurser kan omfatta turism, internationella evenemang, logi och ekonomisk förvaltning. Elever med fokus på service kan skräddarsy sitt program för att inkludera klasser på concierge, reseplanering eller företagsägande.

Som gästfrihetshantering studerar studenterna att arbeta i små grupper, de kan utveckla starka ledarförmåga och personliga interaktionsförmågor som kan hjälpa dem att få erbjudanden. Eftersom eleverna utvecklar kommunikationsförmåga kan de också finna att deras idéer lättare hörs, vilket kan leda till högre löner eller ledande positioner i ledarskapet.

Kostnader relaterade till en gästfrihetshanteringsgrad kan variera från skol till skolan och beror på programlängd. Av denna anledning kan enskilda personer vilja kontakta varje skola som de är intresserade av att delta och begära ekonomisk information.

Huruvida ledningsgruppen för gästfrihet väljer att arbeta i småföretag, företagsliv eller företagande företag, kan deras grader hjälpa till att förbereda dem för att övervaka och organisera kunder och evenemang. De som väljer entreprenörsansökningsvägen kan välja att bli kock, cateringplanerare, bed and breakfast-ägare eller logichef. För privatpersoner som älskar att arbeta med människor, är en concierge eller tour manager också ett möjligt karriärval. Kandidater kan också välja karriärer som restaurangchefer, evenemangschef och chefer för offentliga hus.

Hospitality Management degree kurser kan hittas för att passa till och med de livligaste livstilarna. Studenter kan välja mellan heltid, deltid eller online modulära klasser på högskolor i hela världen. För att hitta ett program som fyller dina behov, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Yrkesexamen
  • Hotell och turism
  • Hotell & Restaurang
  • Ledning inom hotell och värdskap
Studiefält
  • Hotell och turism (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat