Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 3 Associate Degrees  (Yrkesexamen) Program i Nätverk 2023/2024

3 Yrkesexamen Program i Nätverk 2023/2024

Översikt

För att tjäna ett intresseföretag grad, är individer först måste antingen få en gymnasieexamen eller få sin GED. Studenter som tjänar ett intresseföretag grad kan ha en bättre chans att vinna ett jobb. Denna grad kan normalt tjänas inom två år, men hur länge kommer att bero på studier.

Vad är en Associate Degree i nätverk? Programmet är främst inriktat på informationsteknik och nätverk. Studenter kan få de kunskaper och färdigheter som behövs för att använda och förstå den senaste tekniken och kunna lösa olika nätverk eller tekniska frågor. Några av de kurser som erbjuds kan omfatta servrar, nätverkssäkerhet, trådlös teknik, system design och analys, och databasutveckling. Eleverna kan också lära sig att installera hårdvara och mjukvara, medan du kör IT-system för olika företag.

Tjänar en Associate Degree i nätverk kan erbjuda många fördelar.Detta program kan bättre förbereda personer för en lyckad jobb i arbetskraften, samt ge en språngbräda för studenter att uppnå en kandidatexamen 's eller befälhavaren ' s examen. Akademiker kan integrera praktiska och teoretiska färdigheter för att bli anställd på en mängd olika verksamheter inom nätverksindustrin. De kan också integrera sina lärda problemlösning och färdigheter forskning för att hitta arbete utanför branschen.

Terminsavgifter för detta program kan variera beroende på studier och det land där skolan är belägen. För de personer som är intresserade, rekommenderas de kontakta kontoret för antagning att lära sig mer.

Mest framgångsrika företagen behöver teknisk hjälp för att hålla systemen och datorer igång smidigt. Från server management till nätsäkerhet, kan studenter med denna grad finna arbete på stora eller små företag.Några av de möjliga lägen inkluderar att bli en teknisk support specialist, systemanalytiker, databas och programutvecklare, dator kriminalteknik utredare eller nätverksadministration professionell.

Många institutioner erbjuder en mängd olika kurstyper att välja bland för ökad flexibilitet i tidtabellerna, såsom online deltid och heltid klasser. För att ta reda på mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Yrkesexamen
  • Teknologistudier
  • Informationsteknologi
  • Nätverk
Studiefält
  • Teknologistudier (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat