Keystone logo

3 Yrkesexamen Program i Luftfart Pilotutbildning 2024

Filter

Filter

  • Yrkesexamen
  • Luftfart
  • Pilotutbildning
Studiefält
  • Luftfart (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Yrkesexamen Program i Luftfart Pilotutbildning

En Associate Degree Programmet erbjuder en rad fördelar, bland annat en fördjupad utbildning som endast kräver ett till två år att slutföra. Eleverna kommer att få grundläggande kunskaper och färdigheter de kan använda för att få högre betalande karriärer och framsteg inom området.

Vad är en Associate Degree i pilotutbildning? Denna grad tar vanligtvis cirka två år att färdigställa och inkluderar omfattande utbildning i lotsa flygplan och relaterade kursinformation. Programdeltagarna lär sig vanligen genom en blandning av studier, simulering och praktisk utbildning i flygande. Kurser inkluderar typiskt matematik och fysik, flyg instrumentering och verkliga lots scenarier. Detta program ger grundläggande kunskaper för alla som vill göra karriär inom allmänflyget, helikopter och kommersiella miljöer, och flygledning. De som vill pilot flygplan måste ha flygcertifikat.

Studenter kan få många färdigheter som kan tillämpas på en mängd olika yrken; dessa färdigheter inkluderar time management, organisationsförmåga, hur man mäter område, hur man läser och tolka ritningar och krishantering.

Varje program kommer att kosta olika beroende på platsen, popularitet, och programlängd faktorer. För att avgöra hur mycket en student kommer att spendera på sin utbildning, måste han eller hon forskning och kontakta sina skolor val. Ekonomiskt stöd kan vara tillgängliga för att kompensera kostnaderna också.

För dem som vill bli kommersiella piloter för större flygbolag, kan detta program göra skillnaden. Konkurrensen är hög för flyglägen; Men flygbolagen tenderar att anställa piloter med ett diplom först. Ytterligare möjligheter för akademiker karriär inkluderar antenn kartläggning, flygfotografering och antenn kartläggning, brandbekämpning, testa lotsning, brottsbekämpning, sök och räddning, och statliga myndigheter.

För dem som bor i avlägsna områden eller har upptagna scheman, kan det vara möjligt att ta online-kurser från ett antal skolor runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.