Keystone logo

11 Yrkesexamen Program i Teknologistudier Datavetenskap Programvaruutveckling 2024

Filter

Filter

  • Yrkesexamen
  • Teknologistudier
  • Datavetenskap
  • Programvaruutveckling
Studiefält
  • Teknologistudier (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Yrkesexamen Program i Teknologistudier Datavetenskap Programvaruutveckling

Ett intresseföretag grad är ett sätt studenter kan uppnå mer utbildning inom ett område som de själva väljer och göra dem en önskvärd kandidat för befattningar efter examen. En Associate Degree kan i allmänhet åstadkommas på två års studier för heltidsstuderande

Vad är en Associate Degree i programvaruteknik? Denna grad kommer att hjälpa studenter som är intresserade av att utveckla programvara i en snabbt föränderlig fält. Eleverna lär sig att utveckla programvara för mobila applikationer över de två populära ramverk. Andra kurser kan omfatta programmeringsspråk, databasadministration och nätverkshantering. Valbara kurser kan innehålla allt från ekonomi till affärs matematik och kan bidra till att ge en mer väl avrundad utbildning. De studerar programvaruteknik kan fokusera på mjukvara eller inbyggda användargränssnitt som fungerar på flera plattformar.

Det finns många fördelar med att ta en kurs för att tjäna en Associate Degree i programvaruteknik.En Associate Degree kan ge akademiker ett ben på dem utan högre utbildning.

Kostnad för denna grad kan variera beroende på längden av studien och skola. Många skolor erbjuder ekonomiskt stöd till studenter som kvalificerar och blivande studenter bör kontakta sin önskade institution för information.

En Associate Degree i programvaruteknik kan ge goda möjligheter för en spännande karriär. Detta är ett snabbt växande och växande område och som sådan kan karriärmöjligheter finnas tillgängliga omedelbart efter examen. Akademiker kan hitta en karriär som en web-sida designer, datainmatning kontorist eller nätverksadministratör, bland andra positioner.

Studenter som är intresserade av att fullfölja en ny karriär och främja sin utbildning bör överväga alla sina alternativ och välj institutionen och program som är rätt för dem. Varje ansökningsprocessen är annorlunda och blivande studenter bör kontakta skolor för särskilda riktlinjer och rutiner.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.