Keystone logo

3 Yrkesexamen i tillämpad vetenskap Program i Ingenjörsstudier Flygteknik 2024

Filter

Filter

  • Yrkesexamen i tillämpad vetenskap
  • Ingenjörsstudier
  • Flygteknik
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Yrkesexamen i tillämpad vetenskap Program i Ingenjörsstudier Flygteknik

För många studenter som söker högre utbildning kan en kandidatexamen vara för dyr eller tidskrävande att driva. Som ett alternativ eller som ett steg på vägen till en kandidatexamen är en associerad examen vanligtvis ett tvåårigt program som är utformat för att ge studenterna en grundutbildning för att förbereda dem för en karriär.

Vad är en Associate of Applied Science i flygteknik? Flygteknikområdet behandlar design och produktion av flygplan. Flygteknik är en komplex studie av produkttillverkning för flygplan som innehåller flera tekniska koncentrationer som avionik och industriell teknik. Koncentrationsämnen inom detta område kan omfatta materialvetenskap, tillverkning, aerodynamik och framdrivningsvetenskap. Studerande i ett flygteknikprogram borde förvänta sig kurser som täcker olika matematik och naturvetenskap, såsom algebra, kalkyl, fysik, kemi eller datavetenskap.

Studenter med utbildning inom flygteknik kan lära sig vara mycket detaljerad, vilket är särskilt viktigt för att upprätthålla kvaliteten och säkerheten hos flygplansmaterial och delar. Denna precision kan också hjälpa eleverna att bli mer analytiska samtidigt som de uppmuntrar till en potentiell förbättring av problemlösningen. Dessa färdigheter kan hjälpa en elev i nästan varje strävan.

Kostnaden för en examen är sällan densamma över olika program eller skolor. Programmets längd, antalet kurser som krävs och typen av skola kan alla påverka den totala kostnaden för att tjäna en examen. Men en associerad examen kostar vanligtvis mindre än att tjäna en kandidatexamen och kan till och med hjälpa eleverna att spara pengar på grundnivåskurser som behövs i högre grad.

Samtidigt som man tjänar en associerad examen inom flygteknik kan i hög grad förbättra sina chanser att hitta en karriär, fortsätter många studenter att fortsätta en kandidatexamen eller masterexamen för att få vidareutbildning. Många studenter väljer att bli flygtekniker, maskinvaruingenjörer, elektroniktekniker, industriingenjörer eller materialingenjörer.

Högskolor, universitet och andra utbildningsinstitutioner över hela världen erbjuder vanligtvis associerade grader i en mängd ämnen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.