Keystone logo

29 Yrkesexamen i tillämpad vetenskap Program i Designstudier Mediedesign Grafisk design 2024

Filter

Filter

  • Yrkesexamen i tillämpad vetenskap
  • Designstudier
  • Mediedesign
  • Grafisk design
Studiefält
  • Designstudier (29)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Yrkesexamen i tillämpad vetenskap Program i Designstudier Mediedesign Grafisk design

En Associate of Applied Science är ett program där eleverna får en mycket mer hand på att lära erfarenhet än med andra val utbildning. Detta är ett perfekt alternativ för dem som vill främja sina kunskaper inom ett visst område utan att bli utbränd på papper och föreläsningar.

Vad är en Associate of Applied Science i grafisk design? Detta program är idealiskt för konstnärligt lutande individer som vill göra sin hobby till en utmärkt framtida karriär. Deltagarna i detta program kommer att lära sig att finslipa sina karriärer och rikta den mot mer specifika mål. De som är intresserade i denna del av studien förväntas slutföra ett stort antal kurser som sträcker sig från design principer för att projektledning för kreativa karriärer, designkoncept och trender, och rörelsemediedesign. Studenterna kommer att lära sig och bygga på grunderna för att utveckla mer specialiserade, önskvärd kompetens i denna bransch.

De kunskaper som lärs ut i hela programmet, oavsett specialiserade eller ej, är värdefulla både inne och ute i den professionella arenan. Konstnärliga färdigheter fungera som en utmärkt hobby, medan främjandet av strikta normer och uppmärksamhet på detaljer erbjuda en helhets uppsving för planeringsförmåga. Studenterna kommer också lära sig en hel många värdefulla kunskaper om teknik.

Kostnaden i samband med att slutföra detta program i grafisk design är svårt att sätta fingret på eftersom det varierar så kraftigt mellan olika länder och olika institutioner. Det är alltid klokt för alla blivande student att ta en stund att forskningsprisjämförelser innan du gör ett åtagande.

Grafisk design är ett växande karriär område, särskilt som intresset för reklam och andra marknadsförings media ökar.Vissa positioner som de med en Associate of Applied Science i detta område kan förvänta sig att hitta vid färdigställandet inkluderar reklam layout, grafisk design, tidningar, tecken företag, den grafiska industrin, screentryck och förlag.

Det finns ett stort antal alternativ för dem som söker utbildning inom detta område, inklusive onlinekurser för internationella studenter eller de som kräver lite mer flexibilitet i deras schema. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.