Keystone logo

97 Yrkesexamen i tillämpad vetenskap Program i Ingenjörsstudier 2024

Filter

Filter

  • Yrkesexamen i tillämpad vetenskap
  • Ingenjörsstudier
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (97)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Yrkesexamen i tillämpad vetenskap Program i Ingenjörsstudier

En Associate of Applied Science visar att mottagaren har genomgått kurser som är relevanta för sitt område av val och fått nödvändiga färdigheter hela. Programmet utesluter orelaterade kurser från läroplanen.

Vad är en Associate of Applied Science i Engineering? Erhålla detta certifikat innebär att innehavaren har bemästrat färdigheter som datorstödd utformning och design branschpraxis, och har en grundlig förståelse av begrepp som krafter, rörelse, styrkor och svagheter i olika material och grunderna för hydraulik och pneumatik, alla av vilka är viktiga bitar av kunskap att ha och behålla när de utför i någon karriär inom detta område. Medan många människor använder denna certifiering för att öka chanserna för godkännande i framstående universitet, finns det många som använder denna kunskap för att säkra stora arbeten inom området genast.

Även om teknik kan vara en ganska tuff område av studien, fördelarna är häpnadsväckande.I den moderna ekonomin, ingenjörer och de med tillhörande kompetens är i hög efterfrågan, vilket leder till en bred tillgång till jobb som ofta erbjuder bra löner och förmåner.

Kostnaden för att delta i ett av dessa program kan variera vilt mellan olika länder och institutioner. Det bästa är att undersöka möjligheterna i varje plats innan du använder eller begår.

Utbudet av lediga jobb för dem med en Associate of Applied Science i teknik och tillhörande kompetens är häpnadsväckande. Några av de mest framstående lediga till mottagare i den moderna globala arbetsmarknaden inkluderar flygingenjör, jordbruk ingenjör, automotive ingenjör, biomedicinsk ingenjör, kemiingenjör, dataingenjör, civilingenjör och elektroingenjör. Var och en av dessa positioner är viktigt för den globala utvecklingen i sitt eget unika sätt, och ger medarbetarna möjlighet att göra en positiv förändring i världen och njuta av en stor lön.

Samtidigt fullfölja en ingenjörsexamen kan säkert vara skrämmande, har det fördelar som uppväger osäkerheten i utmaningen. Applicera att tjäna en Associate of Applied Science i Engineering kan vara en bra start på en livslång, världsomvälvande karriär. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.