Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika “Associates of Applied Science” (Yrkesexamen i tillämpad vetenskap) Program i Konst och design i Chandler, Amerikas förenta stater 2023

1 Yrkesexamen i tillämpad vetenskap Program i Konst och design i Chandler, Amerikas förenta stater 2023

overview

Chandler, Arizona har en spretig befolkning på en kvarts miljon och är hem för ett stort antal teknikföretag. Den har en 2-årig community college som registrerar 13.000 studenter och 3 privata institutioner för högre lärande.

Studera konster och design är användbar för studenter som söker karriär inom konst, media, konsthistoria, grafisk design eller animering. Denna typ av program fokuserar ofta på hur konst skapas och visas med stor effekt.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

En Associate of Applied Science ger studenterna en solid grund i både specialiserade, praktiska ämnen och i allmän utbildning. Studenter som letar efter en snabb väg in i arbetslivet kan studera på heltid och slutföra programmet på två år.

read_more

filters

 • Yrkesexamen i tillämpad vetenskap
 • Amerikas förenta stater
 • Yrkesstudier
 • Konst och design
fields_of_study
 • Yrkesstudier (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format

  related_fields_of_study