Keystone logo

1 Yrkesexamen i tillämpad vetenskap Program i Studier i management Management inom modeindustrin i Woodbridge Township, Amerikas förenta stater för 2024

Filter

Filter

 • Yrkesexamen i tillämpad vetenskap
 • Amerikas förenta stater
 • Studier i management
 • Management inom modeindustrin
Studiefält
 • Studier i management (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Yrkesexamen i tillämpad vetenskap Program i Studier i management Management inom modeindustrin

  Brinner du för modebranschen och sugen på att kombinera din kreativa känsla med affärskunskaper? Fashion Management är ett unikt område som blandar de konstnärliga delarna av mode med de praktiska aspekterna av affärer och management. Denna examen syftar till att producera proffs som kan navigera i komplexiteten i modetrender, konsumentbeteende och marknadsdynamik.

  Läroplanen för Fashion Management varierar beroende på programmet. Du kan dock förvänta dig att dyka in i ämnen som modehistoria, textil, produktutveckling, marknadsföring och modeföretagsledning.

  Utexaminerade inom Fashion Management har en mängd karriärmöjligheter inom modebranschen till hands. Som modemärkeschef kan du övervaka utvecklingen, marknadsföringen och positioneringen av ett modemärke. Om produktskapande är din passion kan du samarbeta med designers och tillverkare som produktutvecklare för att få liv i nya modeartiklar. För dem med ett öga för trender, en karriär som modeköpare gör att du kan identifiera och köpa moderiktiga produkter för butiker eller onlineplattformar.

  Med en Fashion Management-examen kommer du att vara väl rustad att navigera i modebranschens mångfaldiga och dynamiska landskap.

  USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

  En Associate of Applied Science ger studenterna en solid grund i både specialiserade, praktiska ämnen och i allmän utbildning. Studenter som letar efter en snabb väg in i arbetslivet kan studera på heltid och slutföra programmet på två år.