Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika “Associates of Applied Science” (Yrkesexamen i tillämpad vetenskap) Program i Management inom modeindustrin i Woodland Park, Amerikas förenta stater 2023

1 Yrkesexamen i tillämpad vetenskap Program i Management inom modeindustrin i Woodland Park, Amerikas förenta stater 2023

overview

Modeshanteringens värld är snabb och livlig, så det är det perfekta fältet för dem som gillar konstant förändring. Att studera tillverkning, marknadsföring och modecykler kan hjälpa programdeltagarna att hålla sig före kurvan i modebranschen.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

En Associate of Applied Science ger studenterna en solid grund i både specialiserade, praktiska ämnen och i allmän utbildning. Studenter som letar efter en snabb väg in i arbetslivet kan studera på heltid och slutföra programmet på två år.

read_more

filters

 • Yrkesexamen i tillämpad vetenskap
 • Amerikas förenta stater
 • Studier i management
 • Management inom modeindustrin
fields_of_study
 • Studier i management (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format