Keystone logo

2 Konstnärlig yrkesexamen Program i Ekonomi i Oakland, Amerikas förenta stater för 2024

Filter

Filter

  • Konstnärlig yrkesexamen
  • Amerikas förenta stater
  • Studier i ekonomi
  • Ekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (2)
    • Tillbaka till huvudkategorin
    Platser
    Hitta fler platser
    Typ av examen
    Varaktighet
    Studietakt
    Språk
    Språk
    Studieformat

      Popular study format

      Popular education type

      Konstnärlig yrkesexamen Program i Ekonomi

      Oakland är kärnan staden på västkusten, Kalifornien, USA. Oakland är hem för några välkända och ackrediterade universitet. Oakland högre utbildning konsortiet och Oakland samhället och ekonomisk utveckling byrå hjälper högre leverantören utbildningen tjänsten inom gemensamma urbana anläggningar.

      Det finns tecken på ekonomisk skrift som går hela vägen tillbaka till den mesopotamiska eran. Utvecklingen av den moderna ekonomin kan vi till stor del tacka två grupper som kallas fysiokraterna och merkantilisterna för. Dessa grupper bidrog till att utveckla kapitalismen i Europa på 1600-talet.

      USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

      En Associate of Arts är språngbräda för många studenter. Efter att man har fokuserat på ett ämnesområde under två år på en yrkesutbildning, en teknisk skola, eller ett community college kan studenterna förbättra sina karriärutsikter eller ta en mer avancerad examen.