Keystone logo

2 Konstnärlig yrkesexamen Program i Företagsekonomi Företagsledning 2024

Filter

Filter

 • Konstnärlig yrkesexamen
 • Företagsekonomi
 • Företagsledning
Studiefält
 • Företagsekonomi (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Konstnärlig yrkesexamen Program i Företagsekonomi Företagsledning

  Studenter som bedriver en associerad examen kan ofta slutföra sina kurser på bara några år eller förlänga sina studier. Dessa post-sekundära program ger vanligtvis högskolepoäng tillräckligt med krediter under de två första åren av en kandidatexamen, om de väljer att driva en.

  Vad är en Associate of Arts i Business Management? Denna kurs är vanligtvis utformad för att ge studenterna grundläggande kunskap om ett brett spektrum av affärsrelaterade ämnen. De som slutför programmet kan förstå olika aspekter av verksamheten, såsom operativa kontroller, teknik, system och marknadsföring. Kurser kan omfatta introduktion till informationssystem, Microsoft Office, muntlig företags kommunikation, ekonomisk redovisning och mänskliga relationer i affärer. Studenter behöver vanligtvis ta 20 till 22 lektioner för att tjäna sina grader.

  Graduates förvärvar vanligtvis grundläggande finansiella redovisning färdigheter som kan visa sig värdefullt inom ett antal olika sektorer. De kan också ha möjlighet att lösa frågor om mänskliga relationer och identifiera de krafter som påverkar affärsutveckling och verksamhet.

  Eftersom undervisningen kan variera mellan olika institutioner och länder, bör eleverna genomföra forskning och tala med skolor för att skapa exakta uppskattningar.

  Karriär flexibilitet tenderar att vara en fördel av en karriär inom företagsledning. Följande exempel på jobb som omfattas av denna kategori är bara några av de alternativ som kan vara tillgängliga. Personalförvaltare är ofta efterfrågade, eftersom de hanterar alla aspekter av bemanning - inklusive anställning, inriktning och fördelar. Försäljningsrepresentanter sägs hålla företagen lönsamma genom att sälja produkter eller tjänster, medan marknadsföringscheferna vanligtvis spelar en nyckelroll när det gäller att främja företag och genomföra kampanjer som genererar intresse bland målgrupper. Individer och företag litar på finansiella analytiker att ge dem kloka råd om investeringar. de som har bakgrund i företagsledningen kan fylla denna roll.

  En värld av möjlighet kan avvakta studenter som fullgör en associate of arts in business management. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.