Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 17 “Associates of Arts”  (Konstnärlig yrkesexamen) Program i Journalistik 2023

17 Konstnärlig yrkesexamen Program i Journalistik 2023

overview

Tjänar en Associate Degree är ett utmärkt sätt att öppna upp dörrar och lära sig mer om en valda ämnesområdet. De som väljer att arbeta mot en Associate of Arts som vanligtvis studerar samhällsvetenskap, humaniora eller matematik, men även andra studier också kan vara acceptabelt.

Vad är en Associate of Arts i journalistik? Detta liberal arts grad är normalt konstruerade för att lära eleverna grunderna i journalistik. Skrivande och kommunikation är ofta ett fokusområde starkt betonade inom journalistik programmet. Detta kan tillåta elever att lära sig att konstruera en grammatiskt korrekt berättelse eller artikel på ett sätt som fångar uppmärksamheten hos sin publik. Vissa kurser kan också fokusera på PR eller reklam. De som är intresserade av att blogga, webbdesign, eller sociala medier kan finna denna grad fördelaktigt att lära sig grunderna som behövs för att lyckas professionellt.

Studenter som tjänar en Associate of Arts i journalistik utvecklar ofta en mängd värdefulla kunskaper.Eftersom kommunikation är så viktigt i detta program, studenter brukar kunna lösa problem och uttrycka sig på ett mer positivt sätt. Dessutom är de i allmänhet mer kreativa och kan tänka utanför boxen.

Kostnaden för att söka en Associate Degree i journalistik kan kraftigt beroende på den institution som tillhandahåller utbildningen. För att förstå mer om de kostnader som är förknippade med detta ämnesområde, gör gott forskning och kontakta universitet eller högskola direkt.

Utexaminerade kan välja många olika karriärvägar. Många väljer att skriva artiklar för online nyhetskällor, bloggar eller tidskrifter. Andra studenter kan besluta att specialisera sig på sociala medier eller webbdesign. På grund av de omfattande kommunikativa färdigheter lärt sig i programmet, många människor går på att arbeta inom reklam och marknadsföring. Oavsett vilken karriär väljs företag värdesätter vanligtvis de studenter som har uppnått en examen i en oftast väl avrundad studier.

Online klasser kan vara perfekt för dem som vill tjäna sin examen på distans eller som behöver ett flexibelt schema. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

read_more

filters

  • Konstnärlig yrkesexamen
  • Journalistik och masskommunikation
  • Journalistik
fields_of_study
  • Journalistik och masskommunikation (17)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format