Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika “Associates of Arts” (Konstnärlig yrkesexamen) Program i Journalistik i Pasadena, Amerikas förenta stater 2023

1 Konstnärlig yrkesexamen Program i Journalistik i Pasadena, Amerikas förenta stater 2023

overview

Pasadena ligger i Los Angeles County, Kalifornien, USA. Antal universitet och forskningsinstitut betjänar staden. Staden erbjuder alla de faciliteter som en modern stad.

Journalistik kan innebära studier av färdigheter och värden som behövs för att utveckla och rapportera nyheterna. Journalister kan täcka nyheterna via sändningsmedier, till exempel tv och radio. Journalister kan också hittas i tryckta butiker, till exempel tidningar och tidningar.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

En Associate of Arts är språngbräda för många studenter. Efter att man har fokuserat på ett ämnesområde under två år på en yrkesutbildning, en teknisk skola, eller ett community college kan studenterna förbättra sina karriärutsikter eller ta en mer avancerad examen.

read_more

filters

 • Konstnärlig yrkesexamen
 • Amerikas förenta stater
 • Journalistik och masskommunikation
 • Journalistik
fields_of_study
 • Journalistik och masskommunikation (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format

  related_fields_of_study