Keystone logo

0 Konstnärlig yrkesexamen Program i Yrkesstudier Naturvetenskap 2024

Filter

Filter

  • Konstnärlig yrkesexamen
  • Yrkesstudier
Studiefält
  • Yrkesstudier (0)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Inga program uppfyller dina sökkriterier. Förfina dina filter.

Clear filters

Konstnärlig yrkesexamen Program i Yrkesstudier Naturvetenskap

Att skaffa en konstnär kan vara en värdefull första milstolpe i gymnasieskolan. Denna typ av examen tjänar ofta som en startpunkt för karriärutveckling eller till och med högre akademiska grader. Många elever fortsätter att fortsätta en kandidatexamen i sitt valda ämnesområde.

Vad är en konsthögskolan i naturvetenskap? En associerad konstnär i naturvetenskap är ett brett varierande akademiskt studieprogram med inriktningar i biovetenskap, fysik och matematik. Studenterna har ett stort urval av kurser för att tillgodose examensbehov som biologi, fysiologi, kemi och fysik. På matematik och teknik kan kursalternativ inkludera calculus, programmering och nätverkssäkerhet.

Personer som lyckas i ett Naturvetenskapligt Program-program utvecklar vanligtvis starka laboratoriekunskaper, problemlösningsförmåga och imponerande multitasking förmågor från att lära sig att hantera många olika studieområden samtidigt. Dessa färdigheter tillämpas lätt på många typer av karriärer såväl som livet i allmänhet.

Associate degrees kräver i allmänhet två års värde av kurser att slutföra, men undervisning och andra kostnader varierar från skol till skolan. Innan du anmäler dig till något akademiskt program är det viktigt att du undersöker de ekonomiska skyldigheterna och om möjligt träffar en rådgivare.

Efter avslutad examen kan utexaminerade befinner sig kvalificerade för jobb inom en stor mängd branscher. Om merparten av kursen var inriktad i vetenskapen, kan positioner som forskningsassistent, dataanalytiker eller andra jobb i en laboratorieinställning vara en bra passform. För studenter med erfarenhet av dataspråk som MATLAB, Java, C eller PERL, inkluderar arbetsmöjligheter programmörer, scripters eller tekniskt supportagenter.

Det finns många institutioner världen över som erbjuder denna typ av examen. Om ett flexibelt kursschema är en kritisk övervägning kan onlineutbildning vara en bekväm lösning. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.