Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 5 “Associates of Arts” (Konstnärlig yrkesexamen) Program i Specialundervisning 2024

5 Konstnärlig yrkesexamen Program i Specialundervisning 2024

Översikt

En Associate of Arts är ett utbildningsprogram som kan bidra till att ge kunskap, utbildning och erfarenhet eleverna måste hitta en skicklig karriär inom det valda området. Många associerar utbildningsprogram kan tjänas på bara två års heltidsstudier.

Vad är en Associate of Arts i specialpedagogik? Denna grad program kan hjälpa till att förbereda studenter att arbeta med personer som har särskilda behov i skolor, daghem anläggningar, regeringsprogram, och ideella terapeutiska inställningar. Förutom kärnundervisning i engelska, matematik och vetenskap, elever i en särskild utbildningsprogram tar i allmänhet klasser som fokuserar på spädbarn och barns utveckling, undervisningsmetoder, barnhälsovård, klassrummet, och kreativ utveckling.

Associate of Arts program hjälper studenter att förbättra sina färdigheter i time management, organisation och undervisning.Dessa förbättrade färdigheter, tillsammans med praktisk utbildning från erfarna mentorer, kan bidra till att göra akademiker mycket önskvärt i en konkurrenskraftig arbetsplats.

Den finansiella kostnaden för att tjäna en AA kan variera och kan bero på platsen i skolan, samt hur lång tid det tar för varje elev att slutföra de nödvändiga krediter. Studenter bör kontakta potentiella skolor och be om mer djupgående information om kostnads ​​förväntningar innan du påbörjar sina program.

Individer som tjänar en AA i specialpedagogik är efterfrågan på positioner i offentliga eller privata skolor. Utexaminerade kan välja att arbeta som yrkesverksammas, lärarassistenter i särskilda behov klassrum, eller som elev medhjälpare. För personer som har ett mål att arbeta i skolor som en speciallärare, kan de använda sin AA att bedriva en kandidatexamen i specialpedagogik samt en lärarexamen program, som kan ta ytterligare två till fyra år i skolan till tjäna.

Internationella alternativ kan vara tillgängliga så att eleverna kan börja sin högskoleutbildning oavsett var de befinner sig. Att börja tjäna din Associate Degree i dag, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

 • Konstnärlig yrkesexamen
 • Pedagogik
 • Specialundervisning
Studiefält
 • Pedagogik (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat