Keystone logo

73 Vetenskaplig yrkesexamen Program i Teknologistudier Datavetenskap 2024

Filter

Filter

  • Vetenskaplig yrkesexamen
  • Teknologistudier
  • Datavetenskap
Studiefält
  • Teknologistudier (73)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Vetenskaplig yrkesexamen Program i Teknologistudier Datavetenskap

En Associate of Science är typiskt ett tvåårigt program som ger kunskaper i en vetenskapsrelaterade området. Studenter som utövar denna grad kan välja att gå direkt in i arbetslivet efter examen, eller så kan de välja att fortsätta på att tjäna sin kandidatexamen i sin fältstudie.

Vad är en Associate of Science i datavetenskap? Detta program förbereder eleverna att tillämpa dator kompetens praktiska frågor. De flesta kursplaner kommer att inriktas på tekniska områden och datorn, såsom mjukvara, hårdvara och datorlösningar. Varje program kommer att variera, men en del av dem kommer att erbjuda delområden att studera, såsom databaser, informationssystem, mjukvarustrukturer, operativsystem, datorgrafik, och olika applikationer. I de flesta program kommer studenterna lära sig att arbeta både individuellt och i lag.

Datorsystem är i centrum för de flesta människors yrkesmässiga och personliga livsstil, så att kunna förstå dessa system är mycket fördelaktigt för studenter. Efter examen, det finns många vägar individer kan välja att ta.

Studenter som vill tjäna denna grad måste ta kostnaden i beaktande. Eftersom det finns många olika skolor som erbjuder detta program kan undervisning och avgifter varierar ganska lite. Eleverna uppmuntras att komma i kontakt med skolan direkt ta reda på vad ekonomiska förpliktelser kan krävas.

Det finns ett antal nybörjar och mid-level (med tidigare erfarenhet) yrken som akademiker med ett intresseföretag grad kan fortsätta. Dessa inkluderar dator professionella positioner i näringslivet, i teknikcentrerade organisationer, i regeringen, och inom industrin.Med avancerade grader, kan studenter välja karriärtjänster såsom datorer och informationssystem chefer, hårdvara ingenjörer, programmerare, databasadministratörer och programvaruutvecklare.

Börja jämföra och forska olika skolor genom att använda vår onlinekatalog. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.