Keystone logo

1 Vetenskaplig yrkesexamen Program i Miljö- och energivetenskap Ekologi Ekologi 2024

Filter

Filter

  • Vetenskaplig yrkesexamen
  • Miljö- och energivetenskap
  • Ekologi
  • Ekologi
Studiefält
  • Miljö- och energivetenskap (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Vetenskaplig yrkesexamen Program i Miljö- och energivetenskap Ekologi Ekologi

Genom att genomföra en associerad examen kan eleverna få en djupare kunskap om ett ämne än en allmän läroplan. De som tjänar en associate of science, fokuserar ofta på vetenskapliga ämnen, bland annat tekniska yrken och vetenskapliga metoder. Medan varje program är annorlunda tar genomförandet vanligtvis cirka två år.

Någon som är intresserad av planeten, biologi eller biovetenskap kan undra, vad är en associerad vetenskap i ekologi? I grunden studerar ekologerna interaktionen mellan organismer och deras miljö. Deltagarna i ett associerat program tar som sådan kurser relaterade till biologi, miljöstudier, vetenskaplig forskning, vetenskapligt skrivande och andra liknande ämnen. Instruktörer i dessa program har vanligtvis avancerade grader inom biovetenskap, vilket ger dem ett unikt perspektiv på ekologiska studier. I allmänhet deltar programinriktade i instruktioner i klassrumsstil, även om de kan skriva papper eller genomföra djupgående projekt före examen.

Att tjäna en vetenskapsassistent i ekologi ger ofta eleverna den vetenskapliga forskningen, kritisk tänkande och problemlösning som de behöver för att omedelbart gå in i arbetskraften eller bedriva högre utbildning. Dessutom har forskare med dessa grader en tendens att leda högre löner och ha fler karriärmöjligheter än dem som inte har dem.

Att beräkna den exakta kostnaden för att få en ekologisk associerad examen kan vara ganska nebulous, eftersom skolans plats och rykte påverkar undervisning och avgifter. Programmets varaktighet kan också köra den totala kostnaden. Innan du godkänner att delta i ett program, pratar studenter som vill ha en bättre uppfattning om utbildningskostnader.

De som examinerar med en associerad av naturvetenskapliga ämnen i ekologi har vanligtvis de pedagogiska uppgifter som de behöver ansöka om en rad olika inträdesnivåer. De som inte omedelbart går in i arbetskraften bestämmer sig ofta för att eftersträva en kandidatexamen. De som ofta söker arbete som forskare, laboratorie tekniker, projektledare och projektplanerare. Nyutbildade studenter hittar vanligtvis arbete i företags-, ideella och statliga sektorer.

Studenter arbetar ofta mot en associerad vetenskapsman i ekologi genom att skriva in i en gemenskapskollegium eller yrkesskola. Vissa använder dock bekvämligheten och mångsidigheten av online kurser eller korrespondensskolor. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.