Keystone logo

22 Vetenskaplig yrkesexamen Program i Pedagogik Förskoledidaktik 2024

Filter

Filter

  • Vetenskaplig yrkesexamen
  • Pedagogik
  • Förskoledidaktik
Studiefält
  • Pedagogik (22)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Vetenskaplig yrkesexamen Program i Pedagogik Förskoledidaktik

Vanligtvis två år i längd visar en vetenskapsassistent till arbetsgivare att utexaminerade har grundkunskap och utbildning inom ett visst område, ofta inom vetenskapen. Dessa program är ofta billigare och snabbare alternativ än traditionella fyraåriga grader, vilket leder snabbare på kandidatmarknaden.

Vad är en vetenskapsassistent i tidig barndomsutbildning? Om eleverna anser att barn är hjärtliga och vill lära sig genom lek, kan ett tidigt barndomsutbildningsprogram vara en utmärkt passform. Obligatoriska kurser kan omfatta engelsk sammansättning, principer för allmänhetens talande, barnutveckling och uppnå akademisk excellens. De som vill bli offentliga skollärare kan ansöka sina krediter till kandidatexamen och få lämplig licensiering, och de som vill ha en roll i förskolan kan ha möjlighet att få praktisk träning i praktik genom programmet.

Ledarskap och kommunikationsförmåga spelar en stor roll för att undervisa framgång, och kandidater förbättras ofta på båda områdena. Konfliktlösningsförmåga kan också stärka en doktorands lönsamhet som arbetskandidat, eftersom han eller hon kan arbeta med alla typer av barn och beteendemässiga problem.

Precis som barnen är varje skolas program olika. Studenter som är intresserade av att få mer utbildning rekommenderas att nå ut till skolans tjänstemän för att bättre förstå de ekonomiska skyldigheterna.

Kandidater kan hitta jobb som förskollärare, grundlärare, lärarassistenter, vägledare och skoladministratörer. Men inte alla jobb måste vara i utbildning. Vissa individer blir barnboksförfattare, med hjälp av sin kunskap om barndomsutveckling för att skapa åldersrelaterade texter avsedda för läsning och social kompetensbyggnad. Andra kan utforma leksaker och andra hushållsprodukter som produktutvecklare.

Hur du avslutar kan bero på hur du börjar. För att göra det enkelt för dig själv, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.