Keystone logo

79 Vetenskaplig yrkesexamen Program i Ingenjörsstudier 2024

Filter

Filter

  • Vetenskaplig yrkesexamen
  • Ingenjörsstudier
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (79)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Vetenskaplig yrkesexamen Program i Ingenjörsstudier

För de som fullföljer gymnasiet, är ett intresseföretag grad ofta det första steget i en studerandes karriär eller utbildning mål. Detta kan åstadkommas som en terminal examen eller genomförs för överföring krediter som skall tillämpas mot en kandidatexamen.

Vad är en Associate of Science i teknik? Graden är typiskt en tvåårig utbildning som omfattar både allmänna förutsättningar för alla examen, samt specialiserade kurser i olika subdiscipliner av teknik, såsom mekanisk, programvara, medicinsk teknik och mer. För teknologer, graden kräver vanligtvis en rad klasser i matematik, fysik, naturvetenskap, och vissa allmänna krav som att skriva. Normalt är dessa program tar mellan ett och två år att slutföra och kan kräva en praktikplats.

Akademiker i ett intresseföretag grad program förhandla ofta högre löner än de utan någon högre utbildning.Eftersom det är också en del av en traditionell fyraårig läroplan, kan krediter från många institutioner också tillgodoräknas mot en fyraårig kandidatexamen senare.

Kostnaden för en Associate of Science ingenjörsexamen kan variera kraftigt från skola till skola och från område till område. Eleverna ska kontakta antagningsenheten för den önskade skolan för finansiell information.

Vissa banor karriär inom det breda omfånget av teknik är öppna för studenter som har ett intresseföretag grad i området. Det finns många efterfrågade karriärer inom företag, mekaniska och vårdmiljöer, såsom biomedicinska, civila och programvaruingenjörer, medicinska teknikutvecklare, farmaceutiska ingenjörer och mer. Den stora världen av teknik ger ett antal möjligheter i offentliga och privata hyra enheter, såsom myndigheter, utbildningsinstitutioner och forskningscentrum och sjukhus.

Ta första steget för att nå dina karriärmål genom att hitta det program som fungerar bäst för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.