Keystone logo

17 Vetenskaplig yrkesexamen Program i Biovetenskap Jordbruksvetenskap 2024

Filter

Filter

  • Vetenskaplig yrkesexamen
  • Biovetenskap
  • Jordbruksvetenskap
Studiefält
  • Biovetenskap (17)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Vetenskaplig yrkesexamen Program i Biovetenskap Jordbruksvetenskap

Ta emot en Associate of Science är ett mål många studenter försöka få koncentrerade studier inom ett visst område för att YTTERLIGARE utbildning och karriärmål. Andra kan använda den för allmänna studier och sedan gå vidare till högre utbildning. Det brukar ta ungefär två år att slutföra denna studier.

Vad är en Associate of Science i jordbruksvetenskap? Denna typ av program ger specifika instruktioner inom jordbruk eller Crop Sciences. Programmet kan kräva kurser som markvetenskap, jordbruk mekanisering, husdjursvetenskap, jordbruksekonomi, trädgårdsodling, och följeslagare djurhantering. En kombination av föreläsningar och studier och praktiska metoder kan vanligen förväntas i de flesta program. Hands-on instruktion för användning av jordbruksmaskiner är också ofta en standard i läroplanen.

Studenterna kommer typiskt att få en rad fördelar från jakten på en Associate of Science i jordbruksvetenskap.Praktiska färdigheter inom jordbruket ger individer möjlighet att hjälpa behoven hos en växande global samhälle. Eleverna lär sig också vikten av struktur och oberoende för att bli framgångsrik inom området.

Kostnaderna för denna grad kommer att variera beroende på platsen för läroanstalt och längden och innehållet i kursplanen. Frågor om kurskostnader och registreringsavgifter bör riktas till förvaltningstjänstemän på din valda skolan.

Karriärmöjligheter finns runt om i världen för personer med utbildning inom jordbruksvetenskap. Denna typ av examen hjälper till att förbereda studenterna för arbete som oberoende bönder, specialister trädgårds, forskningsspecialister med myndigheter eller privata företag, liksom positioner i boskapsindustrin. Ytterligare utbildning kan behövas för vissa positioner högre nivå vid universitet eller andra myndigheter.

Utbildningar i jordbruksvetenskap erbjuds runt om i världen för att möta behoven hos världens befolkning. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.