Keystone logo

12 Vetenskaplig yrkesexamen Program i Luftfart 2024

Filter

Filter

  • Vetenskaplig yrkesexamen
  • Luftfart
Studiefält
  • Luftfart (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Vetenskaplig yrkesexamen Program i Luftfart

En Associate of Science examen anses ofta vara en post-nivå examen. Det är vanligtvis perfekt för att fokusera på en specialiserad färdighet eller förbereder sig för en högre grad. Normalt tar en Associate Degree två år att slutföra.

Vad är en Associate of Science i Aviation? Aviation flight teknik och flygunderhålls är två populära fokusområden för denna examen. Normalt är dessa program lär dig de krav som krävs för att bli pilot. Dessutom klasser omfattar i allmänhet instrumentering, säkerhet och underhåll, flyghistoria, flyg tekniker, markoperationer och elektronik. Dessa kurser förbereder vanligtvis dig för en karriär inom kommersiell eller privatflyget. Online grader blir populär och kan tillåta dig att slutföra din utbildning hemifrån när de lär sig flyga på din lokala flygplats. En traditionell klassrum har ofta sina fördelar också: utbildning på plats, en mer traditionell miljö och comradery klasskamrater.

Oavsett om du hoppas att bli pilot eller en tekniker, kan denna grad förse dig med de kunskaper du behöver. Du kan lära värdefulla lärdomar som går utöver ditt område, däribland också register, elektronik och hur man genomför själv runt flygplan.

Kostnaderna för utbildning kan variera en hel del från kurs till kurs. Vissa hanteringsprogram finns även tillgängliga på nätet. Det är bäst att kontakta antagningsenheten på din skola val.

En Associate of Science i Aviation kan förbereda dig för många jobb inom området. Du kan bli en pilot, arbete som servicetekniker för ett flygbolag eller bli en privatflygplan mekaniker. De flesta nya piloter har en högskoleexamen, liksom tid loggas bakom ratten i ett flygplan. Var medveten om att flyga du kan behöva tillstånd av lokala eller federala myndigheter i det land du arbetar. Som ett flygbolag tekniker, kan du inspektera flygplan före start och efter landning.

Det finns oftast många valmöjligheter när det gäller skolor som erbjuder program luftfarten. Innan du ansöker, se till att skolan du vill delta erbjuder typ av flyg program du vill uppnå. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.