Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 6 “Associates of Science”  (Vetenskaplig yrkesexamen) Program i Media 2024

6 Vetenskaplig yrkesexamen Program i Media 2024

Översikt

Tillhandahålls av tekniska institutioner, yrkesskolor och gemenskapskollegier kräver en vetenskapsassistent i allmänhet att studenterna tar kurser som fokuserar på vetenskapsrelaterade ämnen. Dessa program sträcker sig typiskt två år och kan förbereda studenterna för fyraåriga examensprogram.

Vad är en vetenskapsassistent i media? I detta program lär eleverna om media från många perspektiv. Många program gör att eleverna kan utforska både design och produktion av media. Studenter får också möjlighet att engagera sig med media ur ett analytiskt perspektiv. Klasser kan omfatta marknadsföring, film, nyheter, historia, kommunikation, medieteknik och sociala medier. Dessutom kan bildkonst, ljudproduktion, animering och datorbaserad utbildning omfattas.

Studenter i programmet kan utveckla kreativa tänkande förmågor och lära sig att kommunicera effektivt. En annan användbar färdighet är att lära sig hur man använder den senaste medietekniken och programmen.

Kostnaden för att tjäna en associate of science i media varierar beroende på programmet och skolan. För att lära känna priset på ett program av intresse, bör potentiella studenter kontakta institutioner direkt. Personal vid dessa institutioner kommer också att kunna svara på eventuella ytterligare frågor angående närvaro eller läroplan.

Det finns många möjliga karriärer för dem som har förtjänat en associate of science i media. Med den information och praktiska instruktioner som erbjuds i denna typ av program kan utexaminerade bli filmskapare, regissörer, producenter, ljudingenjörer, uppsättningstekniker, marknadsförare, fotografer, bildredaktörer eller animatörer. Studenter kan också bli designrådgivare, ljuddesigners, webbdesigners, grafiska designers eller belysningsdesigners. Vidare är det möjligt att arbeta i reklam eller som chef eller handledare inom mediebranschen.

Tjäna denna grad online är ett utmärkt alternativ för dem som söker flexibla utbildningsmöjligheter utan att delta i en fysisk campus. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Vetenskaplig yrkesexamen
  • Journalistik och masskommunikation
  • Media
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat