Keystone logo

0 Vetenskaplig yrkesexamen Program i Pedagogik Instruction Pedagogik 2024

Filter

Filter

  • Vetenskaplig yrkesexamen
  • Pedagogik
Studiefält
  • Pedagogik (0)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Inga program uppfyller dina sökkriterier. Förfina dina filter.

Clear filters

Vetenskaplig yrkesexamen Program i Pedagogik Instruction Pedagogik

Ett intresseföretag grad ger eleverna en allmän eller teknisk utbildning inom ett ämnesområde, vilket ger en solid grund för många yrken. Eleverna kan fullfölja denna utmärkelse som en terminal examen eller för överföring krediter ska tillämpas mot en kandidatexamen.

Vad är en Associate of Science i utbildningen? Graden är en utbildning typiskt för ett eller två år som ger studenter med ett fast grepp om undervisning teori. Vissa program erbjuder även spår som är specifika för undervisning vissa ämnen, såsom språk, historia eller matematik, eller kurser som fokuserar på att utbilda studenter från olika bakgrunder. Studenter ibland kan specialisera sig på specifika åldersgrupper, såsom tidig barndom, elementär, sekundär och mer. Praktik kan vara tillgängliga som en del av vissa program.

Intresseföretagets grad leder vanligtvis till högre löner och fler karriärmöjligheter för akademiker jämfört med icke-akademiker och intresse grader eller högre kan krävas av olika arbetsgivare inom utbildning.

Kostnaden för en Associate of Science examen kan variera ganska lite beroende på många faktorer, inklusive platsen för institutionen och om kurser levereras i person eller på nätet. Blivande studenter bör nå ut direkt till skolor i syfte att erhålla specifik undervisning information.

Även bli en certifierad lärare på en skola normalt kräver en fyraårig examen, kan ett intresseföretag grad erbjuda en billigare sätt att fylla de första två åren för studenter som vill driva denna karriärväg. Ofta kan utexaminerade hitta omedelbar anställning i vårdprogram och tidig barndom utbildningsprogram, såsom förskola och dagis efter skolan, som lärare.De med ett stort intresse för att hjälpa dem med beteende eller fysiska begränsningar kan finna assistent inom offentliga eller privata skolor.

Ansökningar till Associate of Science grader kräver normalt gymnasiet avskrifter, och vissa kräver antagning provresultat. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.