Keystone logo

4 Vetenskaplig yrkesexamen Program i Luftfart Pilotutbildning 2024

Filter

Filter

  • Vetenskaplig yrkesexamen
  • Luftfart
  • Pilotutbildning
Studiefält
  • Luftfart (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Vetenskaplig yrkesexamen Program i Luftfart Pilotutbildning

En associerad examen är en tvåårig post-sekundär studieutbildning som kandidater kan ansöka mot de första åren av en kandidatexamen. Alternativt kan eleverna gå in i arbetskraften efter examen.

Vad är en vetenskapsassistent i pilotutbildning? Det förbereder vanligtvis eleverna att arbeta inom kommersiell luftfart som piloter. Programmet består av en kombination av markklasser och flyglabs, och programmet vapen eleverna med kunskap och erfarenhet för att passera den privata pilotprojektet för den federala luftfartsförvaltningen, instrumentbetyg och kommersiell pilotkunskap och praktiska undersökningar. Federala luftfartyg certifierade instruktörer leder kurser och flyglabs. Markkurser är ofta visuella i naturen, som består av pedagogiska videor och dynamiska PowerPoint-presentationer.

Kandidater kan lära sig att flyga ett plan under alla väderförhållanden, utveckla en grundlig förståelse av kontrollpanelen och marksignalerna och lära sig att navigera genom en nödsituation - som alla kan göra dem tilltalande jobbkandidater.

Precis som ett utbildningsprogram varierar undervisning och andra avgifter, som böcker, från skola till skolan. Landet kan också påverka den totala kostnaden för att tjäna en associate of science i pilotutbildning. Det är bäst att få en anpassad uppskattning direkt från studentens valfria skola.

Medan kommersiella flygbolag kan komma i åtanke i början, finns det många sätt att leva som pilot. Det är viktigt att notera att de flesta av följande ställen kräver ett kommersiellt pilotcertifikat och andra klassens läkarintyg. Jobbtitel inom detta område är huvudflygbolagsledare, regional flygbolag, militärpilot, företagsledare, flygtaxi pilot, flygrapportering pilot, jordbrukspilot, helikopter pilot och flyg instruktör. Förutom den privata sektorn använder Förenta staternas regeringar även piloter i olika roller, med National Aeronautics and Space Administration, Federal Aviation Administration och National Transportation Safety Administration bland de största arbetsgivarna.

Gör dig redo att ta flyg. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.