Keystone logo

19 Basår Program i Studier i ekonomi 2024

Filter

Filter

  • Basår
  • Studier i ekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (19)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Basår Program i Studier i ekonomi

För studenter som behöver mer tid efter gymnasieskolan för att ansluta sig till högskolor, finns det det som kallas ett grundår. Människor kan slutföra denna typ av program på ett år och därmed förbereda sig för vidare studier på högre nivå.

Vad är ett grundår i ekonomiska studier? I stort sett är det ett program som exponerar studenter för grunden för ekonomi, näringsliv och socialpolitik. För att förbereda sig för ytterligare akademiska syften kan eleverna ta mat i matematik och statistik. I vissa fall kan eleverna lära sig att ge effektiva presentationer samt delta i förhandlingar. De kan också utsättas för grunderna för entreprenörskap och affärsplanering.

Studerande som framgångsrikt avslutar ett grundår i ekonomi kan dra nytta av konkreta färdigheter, såsom redovisning och jämn analys, vilket kan hjälpa studenter att få jobb och kampanjer.Dessutom lär eleverna generellt hur man organiseras, vilket är till hjälp i alla aspekter av livet.

Ett grundårsprogram kommer att prissättas olika beroende på skolan, men dessa program är vanligtvis ett år i längd. Studenter som tänker ansöka om ett av dessa program borde vara säkra på att handla och jämföra priser innan de fattar beslut.

Karriären som är tillgänglig för någon med akademisk bakgrund inom ekonomi inkluderar aktuar, lokala myndigheter, börsmäklare, finansiella riskanalytiker och naturligtvis ekonomer. Om eleverna fortsätter att få en terminal examen kan de hamna i en karriär i akademin. Ekonomi är ett fält som gäller så många discipliner och därför kan en elev finna sig själv på en karriärväg i många olika branscher.

Ett grundår i ekonomi är ett bra sätt att förbereda sig i högre grad. Det är också bra träning för en karriär inom ekonomi.För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.