Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 3 Certifikat Program i Arbetsrelationer 2024

3 Certifikat Program i Arbetsrelationer 2024

Översikt

När en elev har avslutat en uppsättning loppet av studier eller ett särskilt utbildningsprogram, kan en högskola tilldela dem ett certifikat. Denna kvalificering visar en student har fått en ökad förståelse för ett visst ämnesområde eller fält, såsom företag eller förvaltning.

Personal relationer är ett ämne studenter kan välja att studera, men vad är ett certifikat i anställningsförhållanden? Dessa program innebär att studera hur arbetarna interagerar med varandra och med ledningen på arbetsplatsen. Eleverna får lära sig om ämnen som mänskliga resurser, arbetstagarrepresentation, arbetsmarknaden, lagkrav och organiserad arbetskraft. De kan lära sig om ämnen som skiljer anställda från varandra såsom ras, kön eller klass, samt hur att överbrygga dessa klyftor. Dessa program lära eleverna hur man säkerställer att en arbetsplats kan vara fri från konflikter.

Många av de kunskaper som utvecklats i ett anställningsförhållanden certifikatprogram kan användas både i framtida karriär och i andra områden i livet. Eleverna kan finna deras förmåga att hantera konflikter, arbete i team, och kommunicera tydligt kan förbättras, vilket gör det lättare att arbeta med människor i olika situationer.

Den totala kostnaden för programmet kommer att bero på många olika faktorer, såsom skol plats och årliga undervisning fluktuationer. Det ekonomiska stödet kontor på din valda institution kommer att ha korrekt och aktuell prisinformation.

Detta intyg kan tillåta en kandidat att arbeta i en mängd olika yrken. Dessa inkluderar många olika möjligheter i mänskliga resurser, eftersom nästan alla företag av en viss storlek har en personalavdelning. Utexaminerade kan också välja att arbeta för fackföreningar och andra arbetstagarrepresentation organisationer, myndigheter och tillsynsmyndigheter, eller inom den akademiska världen.Många studenter går vidare till att bli chefer, konsulter eller specialister inom detta område.

Redo att börja? Bara söka efter program nedan och kontakta upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Certifikat
  • Studier i administration
  • Personaladministration (HR)
  • Arbetsrelationer
Studiefält
  • Studier i administration (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat